Εξυγίανση και στο Ηράκλειο από Φωτιά και Σκουλά, που δεν έδωσε τις φάσεις για οφσάιντ στην τηλεόραση!!

 

Μια νίκη μέσα από τα χέρια της έχασε η ΑΕΚ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του αγώνα, έχοντας πολλά παράπονα τόσο από τον διαιτητή Φωτιά, όσο κι από τον Σκουλά που ήταν στο VAR.

Στην Ένωση φωνάζουν μεταξύ άλλων για το 1-3 του ΟΦΗ, τονίζοντας πως υπήρχε και ζήτημα με τον Νέιρα κι αν ο μέσος του ΟΦΗ ήταν σε θέση οφσάιντ. Η γραμμή του οφσάιντ δεν εμφανίστηκε ποτέ στην τηλεόραση κι αυτό γιατί απόφαση για το ποια replay θα παιχτούν στο συνδρομητικό κανάλι, παίρνει ο VAR, που στη προκειμένη περίπτωση ήταν ο Σκουλάς.

Η ΑΕΚ μίλησε με την COSMOTE και με τους ανθρώπους της παραγωγής της μετάδοσης, οι οποίοι εξήγησαν ότι δεν δόθηκε από το VAR για την τηλεοπτική μετάδοση το οποιοδήποτε πλάνο με γραμμή σε έλεγχο φάσης από το VAR.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναρωτιούνται για το «αν όντως το VAR έλεγξε φάσεις και για το όντως τις έλεγξε, γιατί δεν τις έδωσε στον αέρα για να δει όλη η Ελλάδα ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και ότι όλα είναι κανονικά» και μάλιστα τονίζουν ότι το θέμα θα το διευκρινίσουν και προς την πλευρά της ΚΕΔ.

Σχόλια