Μεταγραφές πάπαλα ο χοσάδας Ιβάν...

 


 

 

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, και αυτό νομίζω κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι η μεγάλη μεταγραφή που περίμεναν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, δεν έγινε.

} Όσοι περίμεναν ότι έστω και την τελευταία στιγμή ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε κάποια εντυπωσιακή μεταγραφή, έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους.

} Κάποια περιθώρια υπάρχουν με τους παίκτες που έμειναν ελεύθεροι, αλλά από αυτούς που εμείς γνωρίζουμε μόνο ο Πρίγιοβιτς  μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

 

} Έτσι, αναγκαστικά ο Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να δημιουργήσει  τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ, χρησιμοποιώντας παλιά και δοκιμασμένα υλικά.

} Μετά τον Μπίσεσβαρ και τον Εσίτι, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, προσπαθεί να αξιοποιήσει τον Αουγκούστου στη μεσαία γραμμή της ομάδας, γιατί στο Βραζιλιάνο παίκτη βλέπει κάποια καλά στοιχεία.

} Για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλοί παίκτες, αν όμως εξαιρέσεις τον Σβάμπ που έχει σταθερή απόδοση, οι υπόλοιποι δίνουν τώρα εξετάσεις.

 

} Όπως είναι γνωστή η δική μας πάγια θέση, τη διαφορά σε μια ομάδα δεν την κάνουν οι πολλοί παίκτες αλλά οι ικανοί.

} Εκείνο που δεν πρέπει να κάνουν οι αρμόδιοι είναι να πιστέψουν, ότι επειδή η ομάδα πήρε δύο νίκες στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά παιγνίδια, μπορεί να συνεχίσει χωρίς να υπάρχει ενίσχυση.

} Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι στην φετινή περίοδο των μεταγραφών, η ομάδα του ΠΑΟΚ ενισχύθηκε ελάχιστα συγκριτικά με τις άλλες ομάδες.

 

} Όπως ήταν αναμενόμενο, στην Προεδρία της ΚΕΔ παρέμεινε η αδελφή ψυχή από το Λονδίνο, και πλαισιώθηκε με δύο επίσης ξένους συνεργάτες.

 

} Για τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ ήταν ρίσκο να αλλάξει τον  Κλάτενμπεργκ, γιατί αν κάτι δεν  πήγαινε καλά, θα τα χρέωναν όλα στα Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ θα περάσει απαρατήρητος, σε περίπτωση που κάποιος διαιτητής δεν βρεθεί σε καλή μέρα.

} Μάλιστα υπάρχουν ορισμένοι που περιμένουν με αγωνία αυτή τη στιγμή, και είναι εκείνοι που δεν συμπαθούν τον Πρόεδρο.

 

} Αυγενάκη, αυτήν τη Μαρούπα και τους κουμπάρους σου που σε εξευτέλισαν με το πόρισμα που εξέδωσαν σχετικά με τον ΠΑΟΚ, θα τους κρατήσεις πάλι στην ΕΕΑ;

 

} Υπάρχει ενδιαφέρον για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ, όχι όμως στο βαθμό που αναμένονταν, και οι λόγοι είναι προφανείς.

 

} Η Επιτροπή δεοντολογίας της  ΕΠΟ επικύρωσε την αφαίρεση έξ (6) βαθμών από τον Άρη λόγω της γνωστής πλαστογραφίας.

} Τώρα ο Πρόεδρος του Άρη Καρυπίδης σκούζει , αλλά θα πρέπει να θυμηθεί ποια ήταν η δική του συμπεριφορά όταν σε αυτή τη θέση βρίσκονταν ο ΠΑΟΚ.

} Στην προσπάθειά του ο Καρυπίδης να γλιτώσει την τιμωρία της ομάδος του έφτασε να ενοχλήσει ακόμη και τον Μητσοτάκη, ο οποίος όμως απάντησε ότι η τιμωρία είναι ζήτημα του ποδοσφαίρου.

Σχόλια