ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Τσίπρας τάζει λεφτά στους καταστρεμμένους φουκαριάρηδες τους Κρητικούς...

 


 

Δεν γνωρίζουμε ποια ακραία καιρικά φαινόμενα έμειναν για να χτυπήσουν τη Χώρα μας, και να δοκιμάσουν τις αντοχές της Κυβέρνησης και ειδικότερα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Ο τελευταίος σεισμός και μάλιστα στην Πατρίδα του την Κρήτη, ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο χτύπημα για την Κυβέρνηση.

 

} Στην πληγείσα περιοχή από τον σεισμό, εκτός από τον Πρωθυπουργό επισκέφθηκαν και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, που για μια ακόμη φορά πρότειναν στη Κυβέρνηση να δώσει στους πληγέντες, όσα περισσότερα χρήματα γίνεται.

} Σε μια ακόμη περίπτωση ο Τσίπρας  έδειξε τον υποκριτικό του ρόλο, και προσπάθησε να ξεγελάσει τους πολίτες  που έχουν υποστεί τα σπίτια τους σοβαρές ζημιές.

} Και στον τομέα αυτόν, αν θελήσουμε να συγκρίνουμε τη σημερινή Κυβέρνηση με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, η σημερινή κάνει θαύματα συγκριτικά με την τότε Κυβέρνηση.

 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι το επόμενο βήμα του Απόστολο Τζιτζικώστα μπορεί να είναι η Ευρώπη.

} Δεν θα διαφωνήσουμε με τον καλό μας φίλο, αλλά περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν στο να συνεχίσει στη μεγάλη Περιφέρεια και στη δημιουργία νέου κομματικού σχεδιασμού, παρά να ... παρκάρει στις Βρυξέλλες.

 

} Μια και αναφερθήκαμε στο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, θα ήταν παράλειψή μας να αναφέρουμε ότι τα κορίτσια που επανδρώνουν το γραφείο του, είναι εξαιρετικά από κάθε άποψη.

} Πρόκειται για νέα κορίτσια που έχουν μια ξεχωριστεί ευγένεια, που διέπονται από την απαραίτητη αξιοπρέπεια, και διατηρούν την πολύ καλή εικόνα του Περιφερειάρχη.

} Ο Φύλακας Άγγελος της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νανά Αηδονά, συνεχίζει να κρατά με αξιοπρέπεια τις ισορροπίες, ώστε να εισπράττει τα εύσημα ακόμη και από την Αντιπολίτευση.

 

} Έχοντας την στήριξη της προϊσταμένης Κατερίνας Καμπανού που παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπιση κατάφερε και πήρε το πτυχίο της , η οικονομική επιτροπή λειτουργεί παραπάνω από ικανοποιητικά.

} Εξαιρετικές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Έλσα, όπως και η ήρεμη δύναμη που λέγεται Αθηνά Οικονομίδη.

 

} Δεν συμφωνεί ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του με τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως φυσικά δεν συμφωνούν και όλοι οι αριστεροί.

} «Αφήστε ανοιχτά τα σύνορα να περνούν μα άνεση οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στη Χώρα μας», είχε δηλώσει η Αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία, και αρκετοί ακόμη Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

} Έχουν ένα διαφορετικό τρόπο που... αγαπούν την Ελλάδα οι αριστεροί, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών διαφωνεί μαζί τους.

 

} Ρε φίλε, είσαι στα καλά σου, προσπαθείς να συγκρίνεις ΠΟΡΣΕ με ΖΑΣΤΑΒΑ, γιατί τόση μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα στον Απόστολο Τζιτζικώστα και στο... πουλέν σου.

} Είναι περιττό νομίζω να πούμε, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ένας προικισμένος πολιτικός τόσο στη γνώση όσο και στην εμφάνιση, ενώ το δικό σου το καμάρι, είναι σαν... αρσενική Τασία.

 

Σχόλια