Ο Ιβάν Σαββίδης δημιουργεί κλίμα απομάκρυνσή του από τον ΠΑΟΚ…

 


Παρά την ήττα της ομάδας την πρώτη αγωνιστική μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, και παρά το γεγονός ότι το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων δεν είναι καλό, αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ  θα ταξιδέψουν στο Γιβραλτάρ για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

} Εκτός των άλλων στοιχείων που πρέπει να έχουν οι φίλαθλοι μαζί τους, απαραίτητο είναι και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

} Η Κυβέρνηση του Γιβραλτάρ δεν κάνει έκπτωση σε κανέναν, και όποιος δεν είναι εφοδιασμένος με το απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού, δεν μπαίνει μέσα στο γήπεδο.

 

} Στο Γιβραλτάρ όπως και σε όλα τα προοδευτικά Κράτη οι νόμοι εφαρμόζονται, γιατί πιθανόν εκεί δεν υπάρχουν οι... προοδευτικοί αριστεροί που πιστεύουν ότι στο να μη εμβολιάζονται, κάνουν αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση.

 

} Μακάρι να κάνουμε λάθος, μακάρι να πέφτουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, πιστεύουμε όμως πως βήμα-βήμα ο Ιβάν Σαββίδης δημιουργεί κλίμα απομάκρυνσή του από τον ΠΑΟΚ.

} Δεν γνωρίζουμε τι είναι εκείνο που κάνει τον Ιβάν Σαββίδη να δείχνει περιορισμένο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, εν πάση περιπτώσει να μην δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον των προηγούμενων χρόνων.

} Πιστεύουμε όμως, πως αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει σοβαρούς λόγους να εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα επιλέξει τον αντικαταστάτη του.

 

} Εμείς γνωρίζουμε ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επιλεγεί για την Προεδρία του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά στην παρούσα φάση δεν θα αναφέρουμε το όνομά του.

} Βέβαια οι φίλαθλοι έχουν υποχρέωση να ευχαριστήσουν και να στηρίξουν την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, όποια και αν είναι αυτή.

 

} Κανείς δεν αμφιβάλει, ότι η τριμελής επιτροπή της ΚΑΕ και ειδικότερα ο Πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος, προχώρησε σε πολλές οικονομικές και όχι μόνο θυσίες, για να δημιουργήσει για μια ακόμη σεζόν, μια πολύ καλή ομάδα μπάσκετ.

} Κανείς όμως δεν πρέπει να διαφωνεί, ότι κάποιοι συνεργάτες του Θανάση Χατζόπουλου, αγνοούν τους πρώην Προέδρους και παράγοντες, και τους αντιμετωπίζουν με απαξιωτικό  τρόπο.

} Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών του Θανάση Χατζόπουλου είναι επιεικώς απαράδεκτη, και αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

 } Ήδη έχουν απομονωθεί από τους ιστορικούς παράγοντες, που έχουν προσφέρει διαχρονικά στο ΠΑΟΚ, χωρίς να καβαλήσουν το καλάμι όπως έγινε με την σημερινή τριμελή επιτροπή.

 

} Μπράβο στη Θύρα 4, γιατί δεν ξέχασε τον «ΕΘΝΙΚΑΡΑ», τον εξαιρετικό φίλαθλο του Εθνικού Γιάννη Μαντζουράνη.

 

} Το αυριανό παιγνίδι στο Γιβραλτάρ θα διευθύνει ο διαιτητής Ρόμπερτ Χάρβεϊ από την Ιρλανδία  32 χρόνων.

} Στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που είναι τραυματίας, και χωρίς τον Ντόουγκλας που είναι επίσης τραυματίας.

 

} Αγαπητέ μου συμβαίνει με τους τερματοφύλακες σε κάποιες περιπτώσεις να σταματάει το μυαλό τους, και αυτό έπαθε και ο Ζίβκοβιτς στο παιγνίδι με τα Γιάννινα όταν δέχθηκε το γκολ.

 


Σχόλια