Όταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Πασχαλάκης…

  

Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, μπορεί η φίλαθλοι να χάρηκαν από την κατάκτηση της νίκες και τους τρεις βαθμούς στο Γιβραλτάρ, σίγουρα όμως δεν ικανοποιήθηκαν και δικαιολογημένα, από την εμφάνιση της ομάδας.

} Το γεγονός και μόνο, ότι καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο Πασχαλάκης, δείχνει  ότι το ταξίδι στο Γιβραλτάρ ήταν δύσκολο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

} Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Λουτσέσκου στο Γιβραλτάρ, προκειμένου να ξεκουράσει αυτούς της πρώτης γραμμής για το αυριανό παιγνίδι στην Τρίπολη έδειξαν, ότι δεν μπορούν να σηκώσουν τη βαριά και ιστορική φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

} Το σημαντικό είναι, ότι ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ακριβοπληρωθεί, είναι  ένας  από τους λόγους  που ο Ιβάν Σαββίδης ήταν προσεκτικός στη φετινή  μεταγραφική  περίοδο.

} Το ερώτημα , αν  η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ όπως έχει διαμορφωθεί μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα  στην Ελλάδα η  ακόμη και κάποιες άλλες διακρίσεις, η δική μας κατηγορηματική απάντηση είναι ΟΧΙ.

} Εμείς όπως είναι γνωστό λέμε την αλήθεια στον κόσμο γιατί τον σεβόμαστε, και δεν χαϊδεύουμε  αυτιά, όπως κάνουν ορισμένοι δημοσιογράφοι  τους οποίους χαρακτηρίζουμε του γλυκού νερού.

 

} Δεν είχαμε καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι η πορεία του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Προεδρία της ΕΠΟ, κάπως έτσι θα τελειώσει.

} Σε καμιά περίπτωση ο Ζαγόρ που είναι μια προσωπικότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν θα μπορούσε να ανεχθεί  τους διάφορους περιπτεράδες , Βενζινάδες  και άλλους περίεργους  τύπους που εκπροσωπούν τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις, να αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο.

} Θεωρούμε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης καθυστέρησε αρκετά μέχρι να τα βροντήξει και να φύγει, γιατί τα δικαιώματα που του είχαν δοθεί ήταν πολλά.

 

} Οι... επαγγελματίες Πρόεδροι των Ενώσεων  ζουν με την ικανοποίηση ότι παίζουν πρωταγωνιστικό  ρόλο με την ψήφο τους στην ΕΠΟ.

} Η ... τυπική συνοχή των ισχυρών Προέδρων όπως και η στήριξη της πολιτείας στο Ζαγόρ κράτησε μόνο μερικούς μήνες.

 

} Αυτός που έπαιζε και συνεχίζει να παίζει τα παιγνίδια του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι αναντικατάστατος , είναι μόνο ο Φιλιππούσης.

} Δεν γνωρίζουμε πιο είναι το σύστημα και πια είναι η συμμορία που στηρίζει τον Ιάκωβο, ώστε να εμφανίζεται τόσο ισχυρός, και να κάνει στην ΕΠΟ ότι γουστάρει.

 

} Ρε φίλε, πόσο άσχετος μπορεί να είσαι με το ποδόσφαιρο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έγραφες τέτοιες χοντρές μαλακίες.

} Το γεγονός και μόνο, ότι ο παίκτης που διακρίθηκε στο παιγνίδι στο Γιβραλτάρ ήταν ο Πασχαλάκης, δείχνει ότι βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου.

} Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ επικράτησαν και έκλεψαν την παράσταση και στο Γιβραλτάρ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον προπονητή της ομάδας λέγοντας, ότι οι Έλληνες μας κέρδισαν στην.... κερκίδα.

 

} Η ΚΕΔ επέλεξε τον Μανούχο στο παιγνίδι της Τρίπολης από τον σύνδεσμο της Αργολίδας, ενώ στο VAR υπεύθυνος θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Σχόλια