Της έχει πάρει τον αέρα...

 


Φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον αέρα από την ΑΕΚ, και παίρνει τη νίκη με μεγαλύτερη άνεση από αυτή που θα περίμεναν ορισμένοι.

} Η ΑΕΚ πληρώνει, και θα το πληρώνει για πολλά ακόμη χρόνια, για το πρωτάθλημα που έκλεψε από τον ΠΑΟΚ, με τη βοήθεια του απατεώνα Κομίνη.

} Με τραυματίες αρκετούς παίκτες , ο ΠΑΟΚ τόλμησε και πήρε από την ΑΕΚ, αυτό που παίρνει εδώ και μερικά χρόνια.

 

} Η νίκη του ΠΑΟΚ κατά τη δική μας εκτίμηση, οφείλεται στη καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής της ομάδας, την οποία ενίσχυσε αρκετά ο Λουτσέσκου.

} Όλοι οι παίκτες έδωσαν και τη ψυχή τους, προσέφεραν το κάτι παραπάνω, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία όμως, ότι ξεχώρισαν οι Μπίσεσβαρ με τον Σβάμπ, που βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα.

} Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε τη μάχη που έδωσε ο Σφιντέρσκυ με τους αμυντικούς της ΑΕΚ, από τις οποίες κέρδισε τις περισσότερες.

 

} Όταν οι φίλαθλοι διαπίστωσαν ότι στο συγκεκριμένο παιγνίδι το χώρο της άμυνας θα καλύψουν δύο νέα παιδιά όπως είναι ο Μιχάι με τον Μιχαηλίδη, είναι αλήθεια πως ανησύχησαν λίγο και όχι άδικα.

} Το πάθος με το οποίο αγωνίστηκαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟΚ, κάλυψαν την απειρία τους και τις όποιες αδυναμίες τους.

} Οι ακραίοι αμυντικοί μπήκαν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, και η εμφάνισή τους ήταν πάρα πολύ καλή, παρά το γεγονός ότι είχαν να αντιμετωπίσουν δύο έμπειρους και γρήγορους αντιπάλους.

 

} Οι 15.000 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Τούμπα, έσπρωξαν με την στήριξή τους την ομάδα, να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που της έλλειπε.

} Απόδειξη ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό στο ΠΑΟΚ, προκύπτει από το γεγονός ότι η Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους παίκτες και τον Λουτσέσκου για τη χαρά που τους προσέφεραν.

} Αν, λέμε αν αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα, και ο Ιβάν Σαββίδης προχωρήσει τον Γενάρη στην απόκτηση δύο έμπειρων και καταξιωμένων παικτών, τότε γιατί όχι, ακόμη και το πρωτάθλημα μπορεί να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ.

 

} Για μια ακόμη φορά, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Κώστας Αμοιρίδης, κατέβηκε στο ημίχρονο από την σουίτα που διαθέτει, και προσέφερε ουίσκι στον Θανάση Κατσαρή.

} Είναι γνωστό, ότι ο Κώστας Αμοιρίδης τρέφει μια ιδιαίτερη εκτίμηση στον Θανάση Κατσαρή, και αυτό το έχει δηλώσει δημόσια.

 

} Ο Μαργαρίτης δήλωσε πικραμένος γιατί δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιό του στο ΠΑΟΚ, ενώ μόλις είχε προλάβει να κλείσει τα... 39 του χρόνια!!

} Αυτή η απόφαση του Θανάση Χατζόπουλου ήταν από τις πλέον εύστοχες, γιατί ο Μαργαρίτης είναι ένα αρκετό βαρύ συμβόλαιο, δυσανάλογο με την προσφορά του αλλά και την ηλικία του.

 

} Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε το γεγονός, ότι κάποιοι άλλοι... ειδικοί έδιωξαν τον Μπίσεσβαρ από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν βρίσκονταν στα... αγωνιστικά τους πλάνα, ενώ ο Λουτσέσκου τον έκανε πρωταγωνιστεί στην ομάδα.

} Ακόμη και τον αργό, τον ξεχασμένο Εσίτι, ο Ρουμάνος τεχνικός φροντίζει και παίρνει αυτό που θέλει από τον γιγαντόσωμο παίκτη.

 

} Όταν οι φίλαθλοι διαπίστωσαν ότι λόγω αναγκών το κεντρικό αμυντικό δίδυμα στο παιγνίδι με την ΑΕΚ θα είναι ο Μιχάι με τον Μιχαηλίδη, δικαιολογημένα κράτησαν κάποιες επιφυλάξεις.

} Τα παιδιά όμως δικαίωσαν τον προπονητή τους, και διέψευσαν όλους εκείνους που βιάστηκαν να τους αμφισβητήσουν.

 

Σχόλια