ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Θα τους πάρει τα...σώβρακα ο Τζιτζικώστας έτσι και αποφασίσει να κατεβάσει πολιτικό σχηματισμό…

 


Καθημερινά σχεδόν οι Τούρκοι παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας, και απειλούν ότι θα διεκδικήσουν κάποια από τη Νησιά μας. Η Ελληνική Κυβέρνηση όμως περιορίζεται στο να στέλνει... διαβήματα στην Ενωμένη Ευρώπη που έχει βαρέσει διάλυση.

} «Και τι να κάνουμε, να προχωρήσουμε σε πόλεμο με την Τουρκία;», είναι το επιχείρημα που εδώ και αρκετά χρόνια χρησιμοποιούν οι Κυβερνήσεις της Ελλάδας, μα αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερο να αποθρασύνεται ο Ερντογάν.

} Κανείς δεν θέλει να προχωρήσουμε σε πόλεμο  με την Τουρκία, αλλά και κανείς δεν γουστάρει να βλέπει τον Τουρκαλά να ξευτιλίζει τη Χώρα μας.

 

} Ο Ευρωβουλευτής  Στέλιος Κούλογλου τόλμησε να χαρακτηρίσει ισοπαλίες της παρουσίες στην ΔΕΘ Μητσοτάκη και Τσίπρα, γεγονός που εξόργισε τον γνωστό γραφικό τύπο που λέγεται Πολάκης.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι αρκετοί Βουλευτές ζήτησαν από τον Τσίπρα να βάλει στη θέση του τον κατεργάρη Πολάκη, αλλά ο Αλέξης διστάζει να πάρει μια τέτοια απόφαση.

} Και διστάζει γιατί θεωρεί ότι ο Πολάκης είναι ένα δυνατό μεγάφωνο που μπορεί  να προκαλεί παράσιτα, παίζει όμως τον ρόλο που τον έχει αναθέσει ο Τσίπρας.

 

} Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα προβλήματα του Δήμου, αλλά και τις ίντριγκες που προκαλούν οι διάφοροι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

} Μακάρι να μπορούσε στην τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δήμαρχος να έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό συμβούλιο, ώστε να παίρνει τις αποφάσεις μόνος του, και όχι να ζητιανεύει την ψήφο των Δημοτικών Συμβούλων που εξελέγησαν με άλλα ψηφοδέλτια.

} Έτσι, όσοι με ευκολία ασκούν κριτική στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης  Κώστα Ζέρβα, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους και αυτή την παράμετρο.

 

} Για τους δημοσιογράφους του γλυκού νερού, για τους γελοίους της ενημέρωσης, την θέση μας την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές και είναι γνωστή.

} Δημοσιογράφος ενός καναλιού ρωτάει τη χαροκαμένη Μάνα που έχασε το γιό της σε τροχαίο, πως θα είναι η ζωή της από εδώ και πέρα χωρίς το παιδί της.

} Μια... χαρά θα είναι ρε ξεφτίλα δημοσιογράφε είναι η δική μας απάντηση, που καλύπτουμε σίγουρα και την απάντηση της Μητέρας.

 

} Ο Υπουργός Υγείας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και είχε συναντήσεις με τους Διοικητές των ΥΠΕ, αλλά και τους διοικητές των Νοσοκομείων.

} Κάποιοι κομματικοί ... κολαούζοι προσπάθησαν να συναντήσουν τον Υπουργό Υγείας, αλλά ο Θανάσης Πλεύρης τους  απογοήτευσε.

 

} Είναι γνωστό και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι οι... προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ και πρώτη και καλύτερη η... μοντέλα Τασία, θέλουν να αφήσουν ανοιχτά τα σύνορα, για να μπορούν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες να με άνεση στη Χώρα μας.

} Μήπως πρέπει να μια Εταιρία να προχωρήσει σε μια δημοσκόπηση με το ερώτημα, ποιοι θέλουν και ποιοι όχι να αφήσουμε τα σύνορα της Χώρας μας ελεύθερα, για να πλημμυρήσει η Ελλάδα από λαθρομετανάστες;

 

} Ο Αυτιάς φαίνεται δεν έβαλε μυαλό, και συνεχίζει να διαλαλεί ότι αυτή τη φορά του υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρωβουλή.

} Πριν εισπράξει πάλι την κόκκινη κάρτα ο Γιώργος, καλά θα κάνει να κατέβει από το καλάμι που έχει καβαλήσει, γιατί αν συνεχίσει έτσι μπορεί να καταντήσει γραφικός.

} Οι δημοσιογράφοι, οι Ηθοποιοί, οι τραγουδιστές και γενικότερα οι καλλιτέχνες που έχουν ψηφιστεί από τους πολίτες και βρίσκονται στη Βουλή, δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο, και κάνουν την εμφάνισή τους μόνο στα κανάλια, για να κάνουν  αισθητή την  παρουσία τους.

 

} Ρε φίλε, όταν μπαίνει στη Βουλή ο πωλητής Βοτάνων και εμφανίζεται ως... πληρεξούσιος του Χριστού να διαθέτει αυθεντικές επιστολές  Βελόποιυλος, και όταν στη Βουλή συμμετέχει το κόμμα του Βαρουφάκη  που θα οδηγούσε την Ελλάδα σε χρεοκοπία αν δεν τον έδιωχνε από την Κυβέρνησή του Τσίπρας, είναι δυνατόν σε περίπτωση που αποφασίσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα, να πάρει ένα ποσοστό της τάξεως 8% τυλάχιστον;

Σχόλια