Σιγά μην ανεχόταν τον Φιλιππούστη ο Ζαγοράκης!..

 


Όπως εμείς είχαμε προαναγγείλει, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ που θεωρητικά είχε την αποδοχή και την στήριξη των τεσσάρων Προέδρων όπως και της Πολιτείας, μη μπορώντας να ανεχθεί άλλο τη συμμορία της Αθήνας, που ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο εδώ και αρκετές δεκαετίες, υπέβαλε την παραίτησή του.

} Εμείς θεωρούμε πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης καθυστέρησε να τα βροντήξει να και να φύγει, γιατί του είχαν δοθεί αρκετές ευκαιρίες να το κάνει.

} Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε ο Αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004, να ανεχθεί τη συμπεριφορά κάποιου Φιλιππούση, που εμφανίζονταν να κινεί τα νήματα στη ΕΠΟ.

 

} Τώρα, χωρίς την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη, η συμμορία του ποδοσφαίρου θα δημιουργήσει μια ΕΠΟ σαν τα μούτρα τους.

} Το περιβάλλον που έζησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης αυτούς τους λίγους μήνες ως Πρόεδρος στην ΕΠΟ ήταν τοξικό, και η απόφασή του να αποχωρήσει είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

Οπαδοί του Άρη εμφανίστηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ και άρχισαν να απειλούν λέγοντας, ότι αν η ομάδα τους δεν πάρε πίσω τους έξι (6) βαθμούς που έχουν τιμωρηθεί, δεν θα επιτρέψουν να γίνουν τα εγκαίνια της  ΔΕΘ.

} Συνάντηση με τον Γεραπετρίτη είχε ο Καρυπίδης προκειμένου να τον ενημερώσει για την ποινή των έξι βαθμών , αλλά και για το... νέο γήπεδο του Άρη.

} Εμείς, θα φτιάξουμε πιο γρήγορα το γήπεδό μας από τον ΠΑΟΚ, διαλαλούσαν  κάποιοι οπαδοί του Άρη, που πιθανόν έχουν χάσει την... ψυχραιμία τους.

 

} Οι κίτρινοι οπαδοί εκστόμισαν και κάποιες ανοησίες κατά του Προέδρου της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά ο Ζαγόρ τους έχει γραμμένους στο... αρχείο του.

} Κάποιοι θεωρούν δεδομένη την απομάκρυνση του τεχνικού Ολλανδού  της Εθνικής μας ομάδας Φαν,τ Σχιπ,  ενώ ορισμένοι προχώρησαν ακόμη περισσότερο, και στέλνουν στο πάγκο της Εθνικής μας ομάδας τον Δώνη.

} Το αστείο της περίπτωσης είναι, ότι χρεώνουν την επιλογή του Γιώργου Δώνη στον Πρόεδρο της ΕΠΟ, χωρίς οι αφελείς να λαμβάνουν υπόψη τους βασικά πράγματα.

 

} Θυμίζουμε σε όλους αυτούς που  βιάστηκαν να στείλουν τον Δώνη στο πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, ότι ο συγκεκριμένος τεχνικός οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα δικαστήρια, και αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά του θα τον κυνηγάει σε όλη του τη ζωή.

 

} Ο διαιτητής μπάσκετ Παναγιώτης Αναστασόπουλος στην προσπάθειά του να παραμείνει στο χώρο της διαιτησίας, είναι αποφασισμένος να φτάσει ακόμη και στον Άρειο Πάγο.

} Το γεγονός ότι κάποιοι διαιτητές μπάσκετ που έμειναν εκτός λίστας για την περίοδο 2021-22, κινούν γη και ουρανό να συνεχίσουν να σφυρίζουν, δείχνουν ότι εκτός από πιθανά άλλα συμφέροντα που τους οδηγούν σε αυτές τις κινήσεις, δεν πρέπει να έχουν ίχνους αξιοπρέπειας.

 

} Αν κάποιος προχωρήσει σε μια δημοσκόπηση, με το ερώτημα στους φιλάθλους και τους πολίτες γενικότερα, αν είναι ικανοποιημένα από τους διαιτητές του μπάσκετ, και αν τους εμπιστεύονται, το ποσοστό σε βάρος τους θα αγγίζει το 90% περίπου.

} Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, γιατί χρόνια τώρα όλα αυτά τα κομπλεξικά παιδιά της διαιτησίας φροντίζουν, και όλα τα... ανθρώπινα λάθη τους τα διαπράττουν σε βάρος των αντιπάλων ομάδων του κέντρου.

} Ακόμη, η εμμονή ορισμένων να παραμείνουν στην ενεργό δράση, μαρτυρεί τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την... σφυρίχτρα τους.

Σχόλια