Με...χαρτάκι στη γ.σ. της ΕΠΟ εκλέχτηκαν τα μέλη της εφέσεων... Χοντρή γκάφα της ΕΠΟ με την ανακοίνωση

 


Με τους χειρότερους οιωνούς αρχίζει το πρωτάθλημα, καθώς όχι μόνο φθάσαμε στα μέσα Σεπτεμβρίου για να γίνει η σέντρα, αλλά –το σημαντικότερο– η αφετηρία δεν είναι κοινή για όλους, κάτι που προκαλεί εντάσεις.

Ο Άρης που έκανε σημαντικές επενδύσεις θα πρέπει να καλύψει έξι βαθμούς που του αφαίρεσαν τα δικαιοδοτικά όργανα για την υπόθεση πλαστογραφίας εγγράφων από τον ποδοσφαιριστή Λάσκοφ. Οι «κίτρινοι» θα οδηγήσουν την υπόθεση στο CAS, όμως εντός των τειχών υπάρχει η αίσθηση πως… κάτι συμβαίνει. Και αυτό δεν σχετίζεται μόνο με την έκβαση της υπόθεσης, αλλά κυρίως με την απάντηση που παραδόξως έδωσε η ΕΠΟ, προκειμένου ν’ αντικρούσει τα επιχειρήματα των Θεσσαλονικέων.

Η Ομοσπονδία υποστήριξε πως «εντελώς ανεξάρτητη από την ΕΠΟ είναι και η διαδικασία στελέχωσης των επιτροπών, η οποία καθορίζεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης». Η θέση αυτή είναι ξεκάθαρα παραπλανητική, αφού οι τακτικοί δικαστές που δίκασαν την υπόθεση σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό, εξελέγησαν από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Ως εκ τούτου, στην επιλογή των προσώπων που στελέχωσαν τα δικαιοδοτικά όργανα υπήρξε ουσιαστική εμπλοκή της Ομοσπονδίας, που παραδόξως επιδιώκει να βγάλει προς τα έξω μια εικόνα άσχετη της πραγματικότητας.

Σχόλια