Τι είδους ομάδα θέλει τελικά ο Ιβάν;

 

 


 

Θεωρούμε, ότι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ υπάρχει μια δικαιολογημένη αγωνία, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης δεν έδειξε το απαραίτητο ενδιαφέρον για την ενίσχυση της ομάδας, όπως έκανε όλα τα χρόνια.

} Κανένας από τους παίκτες που πούλησε δεν αντικαταστάθηκε, και αυτό είναι ένα γεγονός που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει και να το ξεπεράσει.

} Μια μεγάλη ομάδα όμως όπως είναι ο ΠΑΟΚ, έχει την απαραίτητη καβάντζα όπως θα έλεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης, για να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα.

 

} Ακόμη, η παρουσία του Λουτσέσκου στο πάγκο της ομάδας, αποτελεί ένα είδος εγγύηση για την πορεία του ΠΑΟΚ.

} Δεν γνωρίζουμε αν ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Λουτσέσκου υπάρχει κάποια συμφωνία που εμείς δεν την γνωρίζουμε, με αποτέλεσμα ο Ρουμάνος να διατηρεί μια τέτοια συμπεριφορά.

} Όλα αυτά όμως θα φανούν στα πρώτα αποτελέσματα, και στην περίπτωση αυτή η τύχη είναι με τον ΠΑΟΚ, αφού στην πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

} Μακάρι οι εξελίξεις να είναι τέτοιες που να οδηγήσουν τον κόσμο σε διαμαρτυρίες και άλλες διαφωνίες σχετικά με τον φετινό σχεδιασμό της ομάδας.

 

} Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει, ότι ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Φαν΄τ Σχιπ έχει τεράστιες ευθύνες για την πορεία της ομάδας.

} Αναρωτήθηκε όμως κάποιος αν γνωρίζει εκτός ορισμένων τους παίκτες που αγωνίζονται στην Εθνική μας ομάδα;

} Πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται σε ξένες μικρομεσαίες ομάδες, και που είναι ελάχιστοι αυτοί που τους γνωρίζουν.

 

} Όταν όμως στις Ελληνικές ομάδες αγωνίζονται μόνο 2-3 παίκτες, και όλοι οι άλλοι είναι ξένοι, πως θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη Εθνική ομάδα;

 

Μπορεί οι Πρόεδροι των τεσσάρων μεγάλων ομάδων, από ανάγκη η και για λόγους σκοπιμότητας να συμφώνησαν στην επιλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη για την Προεδρία της ΕΠΟ.

} Από την επομένη όμως, ο καθένας άρχισε να παίζει τα δικά του παιγνίδια, τόσο σε βάρος του ποδοσφαίρου, όσο και του Προέδρου της ΕΠΟ.

} Ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ  πιθανόν να πίστεψε ότι θα τον αφήσουν να προχωρήσει στην κάθαρση που τόσο ανάγκη έχει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, και τόσο πολύ το επιθυμούσε ο ίδιος.

 

} Αυτό όμως δεν έγινε, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος να σκέφτεται να αποχωρήσει από την αμαρτωλή ΕΠΟ, που χρόνια τώρα οι γνωστοί παράγοντες φρόντισαν να την βρωμίσουν.

} Έτσι, δεν θα αποτελέσει  έκπληξη, αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημερώσει  την UEFA και την πολιτεία όπως έχει υποχρέωση και οφείλει να πράξει, και να υποβάλει την παραίτησή του.

} Εκείνο που δεν πρέπει να επιτρέψει σε κανέναν ο Θοδωρής Ζαγοράκης, να παίξει με την αξιοπρέπειά του και την καθαρή εικόνα του.

 

} Από τους τέσσερις μεγάλες ομάδες, την στήριξη έχει ο Πρόεδρος μόνο από τον ΠΑΟΚ και τον έμπειρο εκπρόσωπό του Μάκη Γκαγκάτση.

} Οι ισορροπίες είναι λεπτές για τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ, γιατί ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ένας επιτυχημένος πολιτικός, και δεν επιτρέψει σε κανέναν να του πληγώσει την εικόνα του.

 

 

Σχόλια