ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Αποστολάκης, το φερέφωνο του Τσίπρα, που αρνήθηκε να υπηρετήσει την ΠατρίδαΑπόδειξη ότι ο ανασχηματισμός δεν έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια και με βάση την απόδοση των Υπουργών, αποτελεί η περίπτωση του Αυγενάκη.

} Κατά γενική ομολογία, ο Αυγενάκης υπήρξε ο πλέον αποτυχημένος Υφυπουργός Αθλητισμού που πέρασε ποτέ από οποιαδήποτε Κυβέρνηση, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον κράτησε στη θέση του, προκαλώντας την οργή του κόσμου.

} Βέβαια, η μετακίνηση  του Αυγενάκη από το Υφυπουργείο Αθλητισμού κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, γιατί ο αποτυχημένος Υφυπουργός έχει την στήριξη του Μαρινάκη.

 

} Για τους φιλάθλους και ειδικότερα της Βόρειας Ελλάδας, η απόφαση του Πρωθυπουργού να διατηρήσει τον Αυγενάκη στη θέση του είναι προκλητική, και την απάντηση θα την εισπράξει όταν θα οδηγήσει τη Χώρα σε εκλογές.

 

} Πέντε φορές εμφανίστηκε η Γκάγκα στα κανάλια, ήταν αρκετές όμως ώστε να την κάνει Υπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

} Αντιλαμβάνεστε τη δύναμη έχει η τηλεόραση, και πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος ενός Καναλάρχη όπως  είναι ο Μαρινάκης;

 

} Ούτε για καφετζής κάνει ο Αποστολάκης, γιατί το έβαλε στα πόδια με την  πρώτη στρακαστρούκα, δήλωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης.

} Ο Αποστολάκης Άδωνη έκανε ένα μικρό λάθος, γιατί το μεγαλύτερο τον έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιλογή του.

} Φαίνεται οι Τούρκοι γνώριζαν ποιος είναι ο Αποστολάκης ως  Αρχηγός  ΓΕΕΘΑ, γι αυτό και έκαναν ότι γουστάρουν στο Αιγαίο επί των ημερών του.

 

} Ο Αποστολάκης έριξε το καράβι στα... βράχια από τον φόβο του, μήπως στενοχωρήσει τον αριστερό Τσίπρα, που όταν σε... τριάντα χρόνια πάρει την Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τον αξιοποιήσει.

} Και όμως αυτόν τον απίθανο τύπο του 1,60, κάποιοι τον στήριξαν για κερδίσει όλα τα Αξιώματα και να φτάσει να γίνει ακόμη και Ναύαρχος.

} Αναφερόμαστε στον Αποστολάκη, στο φερέφωνο του Τσίπρα, που προτίμησε να αρνηθεί να υπηρετήσει την Πατρίδα, για να μη θυμώσει ο Αριστερός Αλέξης.

 

} Ένα ακόμη χτύπημα πρόκειται να δεχθεί η Κυβέρνηση, και αφορά την μεγάλη αύξηση της ΔΕΗ που θα προκύψει σε λίγες μέρες.

 

} Ο πολιτευτής  Διαμαντής Γκολιδάκης, είχε συνάντηση με την γραμματέα του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

} Για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, ο Διαμαντής Γκολιδάκης  εκτός από ένας συνεπής πολιτικός, είναι ένα εξαίρετος καρδιολόγος, αλλά και ένας θαυμάσιος άνθρωπος.

} Ήταν υποψήφιος στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και δεν εξελέγη για ελάχιστους σταυρούς, έχοντας τη στήριξη μόνο των πολιτών, και όχι στοές και άλλες... παρέες.

 

} Η Μαρία Αντωνίου, όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας το έχουμε τονίσει, θεωρείται από τις πλέον εύστοχες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Το τονίζουμε αυτό, γιατί είναι αλήθεια ότι στον τομέα των επιλογών ο Πρωθυπουργός υστερεί σε τόσο μεγάλο βαθμό, που αν ήταν προπονητής και επρόκειτο να δημιουργήσει μια νέα ομάδα, θα την έριχνε κατηγορία τον πρώτο χρόνο.

} Ο Πρωθυπουργός αγνόησε και πάλι την Θεσσαλονίκη, ενώ θα μπορούσε να αξιοποιήσει τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο στο Υπουργείο Υγείας, που στο παρελθόν είχε μια επιτυχημένη θητεία ως Υφυπουργός Υγείας.

Σχόλια