Η συμμορία της Αθήνας δεν θέλει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο

  

Έχουν γραφεί αρκετά και έχουν ειπωθεί ακόμη περισσότερα σχετικά με την απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη, να υποβάλει την παραίτησή του από την Προεδρία της ΕΠΟ.

} Οι συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί, με τους τέσσερις Προέδρους των μεγάλων ομάδων, την UEFA και την πολιτεία να στηρίζουν την επιλογή Ζαγοράκη, έκαναν τον Ευρωβουλευτή να πιστέψει, ότι πράγματι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

} Όταν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ διαπίστωσε, (και αυτό έγινε πολύ νωρίς), ότι οι υποστηρικτές του έχουν αλλάξει...βηματισμό, αποφάσισε να τα βροντήξει και να φύγει.

 

} Αν παρέμεινε μερικές εβδομάδες ακόμη στην Προεδρία, και δεν τα βρόντηξε από τις μέρες κιόλας, αυτό έγινε να δώσει σε αυτούς που τον επέλεξαν μία ακόμη ευκαιρία, αν επιθυμούν πραγματικά την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

} Κάθε άλλο όμως παρά έτσι έγινε, γιατί η κατάσταση αντί να βελτιωθεί χειροτέρευε ακόμη περισσότερο, γεγονός που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να ανεχθεί ο Ζαγόρ, και προχώρησε στην παραίτηση.

} Για μια ακόμη φορά ο Θοδωρής Ζαγοράκης απέδειξε ότι είναι σοβαρός, ότι είναι αξιοπρεπής, και δεν επιτρέπει σε κανέναν να παίζει περίεργα  παιγνίδια σε βάρος του.

 

} Το μοναδικό ίσως λάθος που μπορεί να έκανε ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι, ότι πιθανόν να πίστεψε ότι η συμμορία της Αθήνας θέλει πραγματικά την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

 

} Η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ορίστηκε για την Δευτέρα 18-10-2021 και θα πραγματοποιηθεί μέσω…ενδοεπικοινωνίας .

} Εδώ και αρκετά χρόνια, ελάχιστοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για τις Γενικές Συνελεύσεις  του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αφενός γιατί γνωρίζουν το αποτέλεσμα, και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους που θα ήθελαν να αντικαταστήσουν τον Θανάση Κατσαρή.

 

} Αύριο στις 22.00 που δεν βοηθάει για τους φιλάθλους που θα ήθελαν να δώσουν το παρόν στο γήπεδο, ωστόσο η Τούμπα θα είναι καυτή.

} Με παρέμβαση του εκπροσώπου και Αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, η ΕΠΟ αποφάσισε να στείλει έγγραφο εξαίρεσης του Δικαστή Φιλόπουλο από την Ομοσπονδία.

} Θυμίζουμε σε όσους έχουν ασθενή μνήμη, ότι ο Φιλόπουλος ως Πρόεδρος της Επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, όταν ασχολήθηκε με την δήθεν πολυδιοκτησία του ΠΑΟΚ, είχε κρίνει δεσμευτική την εισήγηση της... Μαρούπα.

 

} Σ ε κάθε περίπτωση, ο έμπειρος πλέον Μάκης Γκαγκάτσης δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, και προστατεύει με τον  καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

 

} Δεν φτάνει που η ομάδα δεν ενισχύθηκε επαρκώς υπάρχει και το πρόβλημα με τους τραυματισμούς σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να δώσει δύο ακόμη και τρία παιγνίδια την εβδομάδα.

} Ευτυχώς που ο Λουτσέσκου κατάφερε να αξιολογήσει κάποιους  παίκτες, που κάποιοι άλλοι... ειδικοί τους είχαν απορρίψει.

} Πιστεύουμε, ότι την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ο Ιβάν Σαββίδης θα προσθέσει τουλάχιστον δύο καλούς και ετοιμοπόλεμους παίκτες στην ομάδα.

Σχόλια