ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Την έκανε πάλι την πατάτα ο Κυριάκος...

 Πάλι την έκανε την πατάτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δικαιώνει την δική μας θέση, ότι έχει πρόβλημα με τις επιλογές του.

} Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο όρισε τον κρυόκωλο του ΠΑΣΟΚ Θεοχάρη Θεοχάρη, και την Φωτεινή Αραμπαζή, πιθανόν για να κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες.

 

} Στόχος της Τουρκίας είναι, να πλημμυρίσει την Ελλάδα με μουσουλμάνους από το Αφγανιστάν, και να μαγαρίσει τη φυλή μας.

 

} Η Κυβέρνηση της Κίνας  απαγόρευσε να εμφανίζονται δημόσια στα κανάλια και να προβάλλονται, όσοι έχουν το κουσούρι να τους αρέσει το σπρώξιμο από πίσω.

} Αντίθετα με την  Κίνα, στην Ελλάδα οι πισωγλέντηδες ελέγχουν την τηλεόραση, και οι περισσότεροι παρουσιαστές κουβαλάνε αυτό  το... κουσούρι.

 

} Δεν είναι προσιτός, αποφεύγει τις συναντήσεις με τους πολίτες , είναι το επιχείρημα που χρησιμοποίησε κάποιος που δηλώνει  δημοσιογράφος, αλλά πρόκειται για κάποιο γελοίο τύπο, που στη προσπάθειά του να κάνει αισθητή την παρουσία του, λέει και γράφει ανοησίες.

} Ο... όψιμος δημοσιογράφος αναφέρεται στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολο Τζιτζικώστα αλλά είναι εκτός λογικής.

} Και είναι εκτός λογικής γιατί τη θέση του αυτή ο καραγκιόζης που δηλώνει δημοσιογράφος, δεν μπορεί να την στηρίξει με σοβαρά επιχειρήματα και στοιχεία.

 

} Γνωρίζει άραγε ο δημοσιογράφος της πλάκας, ότι παρά το γεγονός το βαρύ καθημερινό του πρόγραμμα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δέχεται καθημερινά πολίτες στο γραφείο του;

} Ακόμη, γνωρίζει ο σαλιάρης, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκτός από Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, είναι Πρόεδρος της ΕΠΝΕ, και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Περιφερειών, και είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται τόσο στην Αθήνας όσο και στις Βρυξέλλες, για να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα ;

} Η πόρτα του Γραφείου του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας είναι καθημερινά ανοιχτή και δέχεται τους πολίτες, γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

 

} Κάνουμε φιλική υπόδειξη στον με δική του δήλωση δημοσιογράφο, αν θέλει να ασκήσει κριτική στον Απόστολο Τζιτζικώστα να φροντίσει να βρει κάποιο άλλο επιχείρημα, γιατί αυτό που επέλεξε δεν έχει καμιά απολύτως βάση.

 

} Πάνω από δύο εκατομμύρια  μουσουλμάνους Αφγανούς θέλει να στείλει στην Ελλάδα ο Τούρκος Πρόεδρος με τη σιωπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

} Στόχος των Τούρκων είναι, να γεμίσει την Ελλάδα με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ώστε σε κάποια δεδομένη στιγμή, να τους χρησιμοποιήσει ανάλογα.

} Το δικό μας ερώτημα είναι, γιατί οι Αφγανοί που δεν έχουν καμιά σχέση με την Ελλάδα και την Ευρώπη θέλουν να περάσουν τα σύνορα της Χώρας μας, και δεν προτιμούν τις γειτονικές μουσουλμανικές Χώες;

 

} Ο νέος Υπουργός Υγείας φρόντισε να πλαισιωθεί με συνεργάτες που γνωρίζουν πως λειτουργούν τα δημόσια Νοσοκομεία και η Δημόσια Υγεία γενικότερα, γι αυτό και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να ορίσει αναπληρώτρια την Γκάγκα.

} Αντίθετα με τον Πλεύρη ο... καλαθοσφαιριστής  Κικίλιας είχε συνεργάτες στο Υπουργείο Υγείας, τον μαθηματικό Κοντοζαμάνη, και την Δικηγόρο Ράπτη.

 

} Αγαπητέ μου, η τεράστια εμπειρία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο διοικητικό κομμάτι, του επιτρέπει στο να θεωρείται κατάλληλος να αναλάβει την ηγεσία της Χώρας όταν το απαιτήσουν οι ανάγκες.

Σχόλια

 1. Επειδή ξέρω ότι έχεις μεγάλη αγάπη για τον Παπαζαφειρίου σου στέλνω το παρακάτω λίνκ
  Μήπως ξέρεις πότε απέκτησε δημοσιογραφική ιδιότητα το φιλαράκι σου ο Παπαζαφειρίου ?
  Εγω δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι τέτοιο .

  https://crashonline.gr/slider/1494373/synentefksi-tou-giorgou-tragka-sto-radio-metropolis-95-5-kai-ton-dimosiografo-kosta-papazafeiriou-ichitiko/

  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εδώ είναι δημοσιογράφος ο...Κόκκινος, ο...Καστάνης, ο...Πετρωτός και ο...Χρύσανθος Τσατλίδης! Ο Παπαζαφειρίου σε πείραξε! Στην Ελλάδα, είσαι ό,τι δηλώσεις. Έτσι και ο Παπάς ο Ζαφειρίου, δηλώνει ό,τι θέλει...

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου