Ιβάν , φλόμωσες σανό τον λαό του ΠΑΟΚ. Ετοιμάσου να σου χτυπήσουν την πόρτα

 


Είναι άτομο το ποδόσφαιρο, Ιβάν. Άπαξ και πας να το ξεγελάσεις, δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι σου. Θα το κοροϊδέψεις μία, δυο, τρεις. Την τέταρτη, άντε γεια.

Τόσο καιρό, τάιζες σανοτροφή στον λαό του ΠΑΟΚ. Μηδέν μεταγραφές, Και φωνάζαμε εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr ότι έτσι δεν πας πουθενά με τα γεροντάκια σου.

Τσέπωσες 20 μιλιόνια από τις μεταγραφές του Τζόλη και του Γιαννούλη κι έδωσες μονάχα 300 χιλιάρικα όπως έστρωσες, για έναν Τζίμα. Και στα γύρισε πίσω το ρημάδι το ποδόσφαιρο. Όπως έστρωσες, έτσι θα κοιμηθείς.

Γράφουν ακόμα και οι ίδιοι οι Σαββιδοτέχνες, ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε ένταση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ξέρεις τι ηλικίες έχουνε και ζητάς ένταση; Από τριάντα φεύγα και άνω ζητάς ένταση; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Ποιος να βάλει ένταση, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Ο Βιεϊρίνια, ο Κρέσπο, ο Βαρέλα, ο Σβαμπ, ο Καγκάβα κι ο Μπίσεσβαρ; Ποιος την έχασε για να τη βρούνε αυτοί; Να τους ανέβει η πίεση και να μην ξέρουνε τι να να τους κάνουνε; Τι να κάνω, το ’ριξα κι εγώ στην πλάκα.

Όλα εδώ πληρώνονται, Ιβάν Σαββίδη. Και το παραμύθι στους ΠΑΟΚτσήδες που έριχνες τόσο καιρό. Και τις παπαριές του Λουτσέσκου, ότι πάει για νταμπλ και άλλες τέτοιες χαζομάρες.

Μάγκας ήσουνα που έφερες τον Λουτσέσκου, για να φάει αυτός όλη τη λέζα κι εσύ να είσαι στην απ’ έξω. Θα φτάσουν μέχρι και σε σένα, μην έχεις καμία αμφιβολία. Για τον λαό του ΠΑΟΚ μιλάμε, που δεν έβαλε ποτέ τον πρόεδρο πάνω από την ομάδα του.

Στο μεταξύ, στο Σαββιδοτεχνείο κόβουν όλα τα σχόλια που αφορούν στις τσιγκουνιές του Ιβάν Σαββίδη να βάλει το χέρι στην τσέπη. Και φταίνε οι παίκτες και καλά. Αυτό το παραμύθι πάνε να σερβίρουν τώρα.

Σχόλια