ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Μητσοτάκης αξιοποιεί πολιτικούς που ήταν πολέμιοι της Νέας Δημοκρατίας


 


Αυτό που συμβαίνει με τη σημερινή Κυβέρνηση και ειδικότερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη  είναι τραγικό στην πολιτική ιστορία της Χώρας.

} Από τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε την διακυβέρνηση της Χώρας, έχει να αντιμετωπίσει σεισμούς, κατακλυσμός, και άλλα εξίσου σοβαρά προβλήματα, όπως είναι αυτό με την Τουρκία.

} Όλα αυτά τα αρνητικά φαινόμενα λειτουργούν σε βάρος της Κυβέρνησης, αλλά ο Τσίπρας ούτε αυτά μπορεί να εκμεταλλευτεί, με αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία να προηγείται σταθερά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό παραπάνω από 12%.

 

} Εμείς θα συνεχίσουμε να το επαναλαμβάνουμε, πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιόριζε τα λάθη σχετικά με κάποιες επιλογές του, το ποσοστό θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

} Η πολιτική του κάθε ηγέτη ενός κόμματος είναι, πρώτα να φροντίσει να κρατήσει το βασικό ποσοστό, και μετά να διεκδικήσει ψήφους από άλλα κόμματα.

} Όπως πολύ σωστά δήλωσε προχθές ο Αντώνης Σαμαράς, η Νέα Δημοκρατία πήρε τις εκλογές γιατί ήταν κατά των λαθρομεταναστών, κατά της εγκληματικότητας, και κατά την πώληση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

 

} Είναι λίγο περίεργο να αξιολογεί να αξιοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολιτικούς, που ήταν πολέμιοι των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας.

 

} Τις τελευταίες μέρες όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τον Γάμο του Πετριτζίκη, και κάποιος που δεν είναι ενημερωμένος θα αναρωτηθεί.

} Ποιος είναι αυτός ο Πετριτζίκης με τον οποίο ασχολούνται όλα τα μέσα ενημέρωσης, και τον προβάλουν τόσο προκλητικά;

} Είναι κάποιος που έμαθε να τηγανίζει αυγά, να κάνει γεμιστά και να μαγειρεύει διάφορα φαγητά, είναι η δική μας απάντηση.

 

} Στην Ελλάδα όμως για να σε προβάλουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών κυρίως, θα πρέπει να είσαι μάγειρας ή πούστης.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και σοβαροί πολίτες που ανήκουν σε άλλους κομματικούς σχεδιασμούς πιστεύουν, ότι αυτός που μπορεί να αλλάξει την πολιτική εικόνα στη Χώρα μας, είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

} Πιστεύουμε, δήλωσε ένας από αυτούς που τάσσονται υπέρ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ότι αν αποφασίσει να προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου κομματικού φορέα, το ποσοστό που θα συγκεντρώσει Θα είναι τέτοιο, που θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.

} Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί αγαπητέ μου, αλλά τέτοιες σοβαρές αποφάσεις ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν τις παίρνει τόσο εύκολα.

 

} Και δεν τις παίρνει τόσο εύκολα γιατί στόχος του Απόστολου Τζιτζικώστα είναι να βοηθήσει τη Χώρα, και όχι να βαπτιστεί Αρχηγός, όπως συμβαίνει με κάποιους άλλους που είναι Αρχηγοί μιας χρήσης.

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, όπως και σε προηγούμενα σχόλιά μας έχουμε αναφερθεί, ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα διεκδικήσει και φυσικά θα κατακτήσει για μια ακόμη θητεία, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

} Με τους ολίγους αλλά εξαιρετικούς συνεργάτες του, και με τον πυλώνα που στηρίζει την Περιφέρεια και λέγεται  Νανά Αηδονά, ο Απόστολος θα συνεχίσει το εξαιρετικό  έργο που έχει επιτελέσει στη μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σχόλια