ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τζιτζικώστας και πάλι για την Περιφέρεια...

 Έκατσα 13 μέρες στη ΜΕΘ με κορονοιό, αλλά το εμβόλιο δεν θα το κάνω και ας πεθάνω δήλωσε ο γύφτος Στάθης Αγγελόπουλος που... συμπτωματικά είναι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ.

} Ένα άλλο νέο ζευγάρι από την περιοχή της Κατερίνης  εμφανίστηκε σε γνωστό κανάλι να δηλώνει ότι ούτε αυτοί αλλά ούτε το παιδί τους θα εμβολιάσουν, και ας το απορρίψουν από το σχολείο.

} Το... περίεργο είναι, ότι και το ζευγάρι αυτό ... συμπτωματικά ανήκει στον αριστερό χώρο, και εσείς μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

 

} Το νεαρό ζευγάρι μάλιστα επικαλέσθηκε στο σύνταγμα που τους προφυλάσσει και κανείς δεν μπορεί να τους υποχρεώσει να κάνουν το εμβόλιο.

} Μάλιστα η σύζυγος του νεαρού ζευγαριού προχώρησε λίγο παραπάνω λέγοντας, ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουν στην φασιστική απόφαση της Κυβέρνησης.

 

} Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μπογδάνος διαπίστωσε ότι σε κάποιο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας από τα παιδιά που φοιτούσαν σε αυτό, Ελληνόπουλα ήταν μόνο τρία, και αντί τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να ανησυχήσουν γι αυτό το δυσάρεστο γεγονός, ζήτησαν τη διαγραφή του Βουλευτή.

} Αλήθεια, δεν αντιλαμβάνονται όλοι αυτοί οι... προοδευτικοί πολιτικοί του «κώλου», ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στη Χώρα τους;

 

} Ο Ρουβίκωνας μόνο λίγο καιρό.... ξαποσταίνει, και συνεχίζει τις παρεμβάσεις του ... συμπτωματικά σε γραφεία πολιτικών που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία.

} Αυτά τα... καλά παιδιά που ανήκουν σε κάποια συλλογικότητα στην οποία συμμετέχουν και καλομαθημένα παιδιά Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

} Ποιο ήταν το μήνυμα που ήθελα να στείλουν στον Υπουργό Δικαιοσύνης, μήπως να αφήσει ελεύθερο το τρομοκράτη δολοφόνο Κουφοντίνα;

 

} Κάποιοι, ηθελημένα ή άθελα τους δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, κάνουν ότι μπορούν για να πληγώσουν την εικόνα του Προέδρου Νίκου Αντωνάκη του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, και να χαλάσουν το κλίμα που υπάρχει στο Νοσοκομείο.

} Ο Νίκος Αντωνάκης γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που εμφανίζονται να παριστάνουν τους παράγοντες, και θα πράξει άριστα αν τους δείξει την... κόκκινη κάρτα.

} Εμείς θα κάνουμε φιλική υπόδειξη στο Νίκο Αντωνάκη, αν θέλει το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης να συνεχίζει να λειτουργεί εύρυθμα, θα πρέπει να οδηγήσει όλους αυτούς τους κατεργάρηδες  στη θέση που τους αξίζει και τους ταιριάζει.

 

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στο Ψηφοδέλτιο της Α Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, θα συμμετέχει και ο πρώην Γραμματέας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

 

} Πληροφορίες που δεν καταφέραμε να διασταυρώσουμε αναφέρουν, ότι μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν και στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που για ακόμη εκλογική διαδικασία  θα ηγηθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

} Οι δικές μας απορίες έχουν να κάνουν, με τον πολιτικό δρόμο που θα ακολουθήσει ο πρώην Υπουργός Γιώργος Ορφανός, και ο πρώην Νομάρχης και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδης.

 

} Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν, ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια.

} Όπως αρκετές  το έχουμε επαναλάβει, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα συνεχίσει να δίνει μάχη στη πολιτική σκηνή, με μοναδικό στόχο να προσφέρει στη Πόλη που λάτρεψε δηλαδή στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη.

 

} Καραγκιόζη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει να διατηρεί μόνο δύο συνεργάτες, που όμως  προσφέρουν για πολλούς.

} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας συμφωνεί με την δική μας πάγια θέση, ότι τη διαφορά δεν την οι πολλοί αλλά οι ικανοί, και κρατάει μόνο δύο συνεργάτες.

Σχόλια