Κάηκε το μαγαζί του Σαράτση! Μηχανόβιοι ΠΑΟΚτσήδες πανηγύρισαν το γεγονός μετά τη φωτιά και πριν το ματς!!

 


 

Κάηκε το μαγαζί του Στέφανου Σαράτση! Ατύχημα, ή εμπρησμός; Κανείς δεν ξέρει. Ακόμα...

Δυο βδομάδες μετά την απειλητική ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης σε βάρος του επιχειρηματία και πρώην μέλου της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί Ζαγοράκη, επειδή έφαγαν στο μαγαζί του ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Θόδωρο Καρυπίδη, το μαγαζί κάηκε!!

Και λίγη ώρα αργότερα, οπαδοί του ΠΑΟΚ, αποθέωσαν τον εμπρησμό, σε μηχανοκίνητη πορεία στην Πολίχνη μπροστά από το μαγαζί του!

 Ο ίδιος ο Σαράτσης σε ανακοίνωσή του στο facebook, ανέφερε χθες Κυριακή, ότι (θέλει να πιστεύει) πως ήταν ατύχημα.

Κατά πόσον, όμως, ήταν όντως, ατύχημα;

Το μαγαζί κάηκε το μεσημέρι προς απόγευμα της Κυριακής, κι ενώ ήταν γεμάτο κόσμο. Για την ακρίβεια, κάηκε η κουζίνα και το εξωτερικό μέρος του ερ κοντίσιον, που ήταν σε κοινή πρόσβαση, αν αυτό μπορεί να λέει κάτι…

 Αν επίσης μπορεί να λέει κάτι, 50-60 μηχανές με οπαδούς του ΠΑΟΚ, περάσανε έξω από το μαγαζί αμέσως ΜΕΤΑ τον εμπρησμό και ΠΡΙΝ το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Στάθηκαν εκεί, έβριζαν και αποθέωναν τον εμπρησμό!! 

Βεβαίως, δεν προχώρησαν σε άλλη κίνηση (τι άλλο να έκαναν δηλαδή...), καθώς  ακολουθούνταν στενά από ανθρώπους του τμήματος αθλητικής βίας της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία έχει  καταφύγει ο Σαράτσης για τις απειλές. 

 Τα πράγματα, μιλάνε από μόνα τους…

 

Η ανάρτηση του Σαράτση:

Είναι η πιο σκληρή εικόνα που έχω δει.

Αν την μοιράζομαι μαζί σας είναι για να σας διαβεβαιώσω πως τα άψυχα πράγματα δεν έχουν καμία αξία στην ζωή μας.Το ατύχημα που συνέβη σε μια κουζίνα που εργάζεται 25 χρόνια ανελλιπώς,μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε.Το γεγονός να μην υπάρχει ούτε γρατζουνιά σε κανέναν μας,είναι αυτό που έχει σημασία!!!!

Ευχαριστώ τα παιδιά μου που φέρθηκαν άψογα,εσάς για την ψυχραιμία σας και τα μηνύματα συμπαράστασης και την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ που έπραξε σαν να ήταν δίκη της περιουσία.

Κρατήστε την εικόνα αυτή μαζί με την υπόσχεση να σας δείξω σύντομα την πιο όμορφη κουζινα που έχετε δει!!!!

Σε λίγες μέρες κοντά σας πιο δυνατοί!!!!

@stakalakathoumena

Σχόλια