ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ποιος πιστεύει τον Τσίπρα που θα καταργούσε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο;

 Κάποιος, στη προσπάθειά του να πληγώσει την εικόνα του Θεοδόση Μπακογλίδη διαλαλούσε ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαμαριάς, δεν παρίσταται στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και δείχνει να έχει περιοριστεί το ενδιαφέρον του για τα δρώμενα του Δήμου.

} Ενημερώνουμε αυτόν τον περίεργο τύπο, ότι όλα αυτά που διαλαλεί είναι μπαρούφες, γιατί ο Θεοδόσης Μπακογλίδης δίνει το παρόν σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, και το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Καλαμαριάς και τους Δημότες του είναι πολύ μεγάλο.

} Ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο Θεοδόσης Μπακογλίδης στηρίζει όλες τις αποφάσεις του Δημάρχου  που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, και σχολιάζει εκείνες που κατά τη δική του εκτίμηση είναι λανθασμένες.

 

} Κάνουμε φιλική υπόδειξη σε αυτόν τον γελοίο συκοφάντη να βγάλει το σκασμό, και να σταματήσει να βρωμίζει με τις ανοησίες του τον Θεοδόση Μπακογλίδη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να γράψουμε ονόματα και διευθύνσεις.

} Ο πρώην Δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης  δεν έχει αντιπάλους στο Δημοτικό Συμβούλιο, και τόσο με τον Δήμαρχο όσο και με όλους σχεδόν τους Δημοτικούς Συμβούλους, έχει εξαιρετικές σχέσεις.

} Ο Θεοδόσης Μπακογλίδης αντίπαλο έχει μόνο τα προβλήματα του Δήμου, και για την λύση τους στηρίζει όταν αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών, τις αποφάσεις του Δημάρχου.

 

} Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της 20ης Μαίου 2019, που οι Δημότες της Καλαμαριάς εξέλεξαν Δήμαρχο τον Γιάννη Δαρδαμανέλη, ο Θεοδόσης Μπακογλίδης παραμένει μια σταθερή πολιτική δύναμη για τους Καλαμαριώτες.

 

} Το ίδιο σαπιομεγάφωνο, ο ίδιος σαχλαμάρας διαδίδει ότι οι σχέσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς δεν είναι καλές.

} Κάθε άλλο όμως παρά αυτό συμβαίνει, γιατί ανάμεσα στον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Γιάννη Δαρδαμανέλη υπάρχει μια αμοιβαία και αξιοπρεπή εκτίμηση.

} Γενικότερα οι σχέσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τους Δημάρχους της Πόλης είναι παραπάνω από καλές.

 

} Τα έργα που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας των επτά Περιφερειακών Ενοτήτων ανέρχονται  σε 8.514!!! συνολικού ύψους 2 δις ευρώ.

} Έχουν πραγματοποιηθεί έργα σε όλους τους τομείς, από το περιβάλλον , τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό, την εκπαίδευση και αλλού, ανεξάρτητα αν δεν έχουν προβληθεί ανάλογα.

 

} Η δημοσκόπηση της ALCO έδειξε ότι το υψηλότερο ποσοστό αυτών που αρνούνται να εμβολιαστούν, προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

} Είχε κανείς καμιά αμφιβολία, ότι αυτοί που δεν επιθυμούν τον εμβολιασμό ανήκουν στον... προοδευτικό (τρομάρα τους), αριστερό χώρο;

 

} Πέρασαν οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και οι πολίτες αριστερών πεποιθήσεων θα οργανώσουν εκδηλώσεις όπως κάνουν για τον Γρηγορόπουλο, τον Ζάκ και άλλους.

} Στη ... Δημοκρατική Ελλάδα... συμπτωματικά όλοι αυτοί που έχουν χαρακτηριστεί ήρωες, ανήκουν στον αριστερό χώρο.

} Τώρα θα μου πείτε, εδώ είναι έτοιμοι να γιορτάσουν τον δολοφόνο Κουφοντίνα που ακόμη βρίσκεται στη ζωή, γιατί κατάφερε να σκοτώσει έντεκα αθώους ανθρώπους με το επιχείρημα ότι διαφωνούσε ιδεολογικά μαζί τους.

 

} Έτοιμος να κυβερνήσει δήλωσε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ, το ερώτημα όμως είναι, αν τα... καταφέρει χωρίς τον Καμένο και τον Βαρουφάκη.

} Μπορεί ο Τσίπρας να υποσχέθηκε λαγούς  με πετραχήλια, το ερώτημα είναι αν τον έχει πιστέψει κάποιος, γιατί έχει αρνητικό παρελθόν.

 

Σχόλια