Αλητείας το ανάγνωσμα: Ο ΣΦ Νεάπολης και οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίζουν & απειλούν ευθέως τον Στ. Σαράτση γιατί δέχτηκε Μαρινάκη και Καρυπίδη στην ταβέρνα του!!

 


Αυτή η πόλη δεν έχει πιάσει πάτο ακόμα. Δεν έχει προηγούμενο η κατάπτυστη ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης που επιτίθεται στο πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Στέφανο Σαράτση, επειδή δεν... έδιωξε από το μαγαζί του στην Πολίχνη, τον πρόεδρο του Άρη Καρυπίδη και του Ολυμπιακού Μαρινάκη, οποίοι πήγαν εκεί για να φάνε! 

"Έχει ιστορικά αποδειχθεί, πως αργά ή γρήγορα, ρουφιάνοι, γενίτσαροι, προσκυνημένοι και δωσίλογοι παίρνουν όλοι στο τέλος, αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Έτσι και για σένα ταβερνιάρη της πολίχνης, δεν αργεί η ώρα που θα θερίσεις όλα όσα τον τελευταίο καιρό σπέρνεις.
Η διοικητική ενασχόληση σου με την παε, στην οποία δεν πρόσφερες τίποτα αλλά κέρδισες δημοσιότητα και αξία, αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.
Είχες το θράσος, στο ίδιο τραπέζι που κάποτε είχες την τιμή να φιλοξενήσεις τον πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ., να επιτρέψεις να καθίσει ο Έλληνας Εσκομπάρ με τα γιουσουφάκια του. Γιουσουφάκι του άλλωστε, είσαι κι εσύ.
Έστω και καθυστερημένα, σου απαγορεύουμε να ασχοληθείς ξανά με τον Π.Α.Ο.Κ.. Η Τούμπα δεν είναι χώρος τον οποίο μπορούν να επισκέπτονται τρύπιοι σαν κι εσένα.
Το ποδόσφαιρο δεν ενώνει, αυτό που σας ενώνει είναι η πουστιά και το χρήμα.
Δεν ξέρουμε πόσες ακόμα κατοχικές δυνάμεις θα απαιτηθούν την επόμενη φορά, για να μπορέσει να δειπνήσει ο Μαρινάκης στην περιοχή μας, αλλά να είναι όλοι σίγουροι πως θα απαιτηθούν αρκετές.
Όπως να είσαι κι εσύ σίγουρος ταβερνιάρη, πως εμείς ούτε ξεχνάμε, ούτε συγχωρούμε. Το καλό το κρέας, δεν το δοκίμασες ακόμα".
 
Οι απειλές είναι ευθείες. Όπως  και στα σχόλια κάτω από τη σελίδα στο φέισμπουκ. Ντροπή και αίσχος...

Σχόλια

 1. Τι καλύτερο να περιμένεις απ αυτούς?

  Αν το μυαλό ,όσο υπάρχει ,έχει γίνει σουρωτήρι από την κατάχρηση .
  Κοτούλες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν σύμφωνο με την ανακοίνωση. Αλλά εδώ γιατί δεν κάνεις θέμα ένα τίτλο με ερωτηματικό τι δουλειά να πάνε να φάνε Μαρινακης καρυπιδης την ίδια ώρα προφανώς όλος τυχαίως σε μαγαζί πρώην στελουχους της παε? Απλά ρωτάω γιατι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και γιατί να μην πάνε ,υπάρχει απαγορευτικό ?
   Η ακόμη και αν δεν το ήξερε ο Σαρατσης ,να τους έδιωχνε;
   Και που πήγανε έγινε κάτι ?
   Δηλαδή αν υπήρχε κάτι ύποπτο θα το κάνανε φόρα -παρτίδα ?
   Σοβαρευτείτε και βγάλτε τα οπαδικά γυαλιά απο κάθε τι που αφορά τη ζωή μας . Η ζωή μας δεν είναι το γήπεδο ,ούτε θα μας δώσει φαγητό .Βέβαια κάποιοι "οπαδοί " όλων των ομάδων μάλλον "σιτίζονται" γιατί ζούν χωρίς να δουλεύουν

   Peet

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου