ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Αυτή η Τζούλια Νόβα γιατί ήρθε στην Ελλάδα και δεν καθότανε στην Ουκρανία να χορτάσει ψωμί;

 Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη από το Δικαστικό Συμβούλιο, και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την απόφασή του.

 

} Πολλά χρόνια τώρα, όλοι οι ντόπιοι Κομμουνιστές εκθείαζαν τα ολοκληρωτικά κομμουνιστικά καθεστώτα, κανένας όμως δεν έφυγε από την Ελλάδα να πάει σε κάποιο από αυτά τα κράτη, για να χορτάσει... Δημοκρατία και ψωμί.

} Ακόμη και κάποια Νόβα Τζούλια που κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκε στην Ελλάδα δήλωσε πρόσφατα πόσο καλά περνούσε στην Ουκρανία, αλλά κανένας δεν βρέθηκε να της απαντήσει, τότε γιατί εγκατέλειψε τη χώρα της και ήρθε στη δική μας χώρα, προκειμένου να παντρευτεί κάποιο πλούσιο... παππού, με προίκα το... κορμί της.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσπαθήσει με όσα θα υποσχεθεί στη ΔΕΘ να αλλάξει το κλίμα της Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό δύσκολα θα μπορέσει να το πετύχει.

} Και δεν θα καταφέρει να αλλάξει το βαρύ κλίμα που υπάρχει στους Θεσσαλονικείς, γιατί την Θεσσαλονίκη την έχει προκλητικά αγνοήσει.

} Αν ο Πρωθυπουργός πιστεύει ότι η Αθήνα παρά τον τεράστιο πληθυσμό που συγκεντρώνει, ότι μπορεί να του δώσει τη νίκη στις επόμενες εκλογές, κάνει σοβαρό λάθος.

 

} Τη νίκη σε  μια εκλογική αναμέτρηση την δίνει η Ελλάδα, και όχι η αμαρτωλή Πρωτεύουσα που συγκεντρώνει την βρωμιά και την υπηρετούν συμμορίες.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι το ΚΙΝΑΛ βολιδοσκόπησε τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, προκειμένου στις προσεχείς εκλογές να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του.

} Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η απάντηση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στο ΚΙΝΑΛ, θεωρούμε ως δεδομένη όμως την απόφασή του να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από όλα τα κόμματα.

} Είναι γνωστό και εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό, ότι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έχει φίλους σε όλους τους κομματικούς σχεδιασμούς, και είναι συμπαθής σε όλους τους πολιτικούς και ειδικότερα σε αυτούς της Θεσσαλονίκης.

 

} Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουν ορισμένοι είναι, ότι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είναι ένας εξαιρετικός διπλωμάτης, γι αυτό και είναι αγαπητός  στους πολιτικούς ανεξάρτητα κομματικής ταυτότητας.

} Αυτοί που πιθανόν να διαφωνούν με τη θέση μας, είναι κάποιοι... συνταξιούχοι παράγοντες που η ορατότητά τους είναι... περιορισμένη.

 

} Αγαπητέ μου, αν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίσει να προχωρήσει σε ανασχηματισμό της μεγάλης Περιφέρειας, δεν χρειάζεται να το φωνάξει , ούτε να ενημερώσει κανέναν.

} Θα λειτουργήσει όπως λειτουργούν όλοι οι δυναμικοί ηγέτες, γιατί ο Απόστολος έχει όλα τα προσόντα να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

} Άλλωστε είναι γνωστό, ότι ο Περιφερειάρχης διαθέτει ζυγαριά ακριβείας, και ζυγίζει με ακρίβεια τους ικανούς και τους ανίκανους.

Σχόλια