ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Η ΝΔ Κυριάκο, δεν έχει ανάγκη από αιμομιξίες με Σύριζα και ΠΑΣΟΚ...

 Ο απόηχος από την συμπεριφορά του κοντού Ναυάρχου Αποστολάκη συνεχίζεται, και οι πολίτες καταλογίζουν ευθύνες σε αυτούς που ανήκουν.

} Το δικό μας ερώτημα είναι, αν  ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίστεψε ότι ο Αποστολάκης είναι ικανός για να αναλάβει αυτό το δύσκολο Υπουργείο, η αν μπλοφάρισε για να διαπιστώσει ποια θα είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

} Ότι και να συμβαίνει από τα δύο, το βέβαιο είναι ότι αυτή η επιλογή του Πρωθυπουργού ήταν λάθος για πολλούς και σοβαρούς λόγους.

 

} Δεν μπορεί στη μεγάλη παράταξη να μην υπάρχει ένας ικανός να παίξει αυτόν τον ρόλο, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης  να θέλησε να κάνει μεταγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ;

} Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο Πρωθυπουργός είναι, ότι φιλίες με τον Τσίπρα αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα δεν μπορεί  να κάνει. Και το γιατί το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές.

 

} Οι υγιείς πολίτες που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία της Χώρας, είναι αρκετοί ώστε να στηρίξουν το Κυβερνητικό έργο, ώστε να μην έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάγκη να προχωρήσει σε... αιμομιξίες όπως πήγε να κάνει με τον  κοντό ναύαρχο.

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Υφυπουργός Εσωτερικών της Μακεδονίας που δηλώνει ΠΑΟΚτσής, ούτε ο ίδιος τόλμησε να αναφέρει την πορεία για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και κάποιον άλλο άφησε να το ρωτήσει.

 

} Τριήμερο πένθος κήρυξε ο Πρωθυπουργός για το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, που προκάλεσε πένθος στην Ελλάδα και όχι μόνο.

} Αυτά για μας είναι καθυστερημένα δάκρυα, γιατί ο Μίκης Θεοδωράκης  είχε φορτωθεί με 96 χρόνια ζωής, και αυτό που συνέβη χθες ήταν αναπόφευκτο.

} Είναι γεγονός ότι οι Κρητικοί είναι γερά κόκκαλα, γιατί τόσο ο Μητσοτάκης όσο και ο Θεοδωράκης ξεπέρασαν με ευκολία τα 90τους χρόνια.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει αγνοήσει προκλητικά την Θεσσαλονίκη, τόλμησε να δηλώσει για μια ακόμη φορά, ότι συμπαθεί την Πόλη.

} Σκέφτεστε να μην την συμπαθούσε ο Πρωθυπουργός τη Θεσσαλονίκη, πόσα πλήγματα  θα είχε υποστεί ακόμη η... συμπρωτεύουσα;

 

} Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε για μια ακόμη φορά, ότι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναθέσει το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη την Μαρία Αντωνίου είναι εύστοχη από κάθε άποψη.

} Η Γραμματέας του Πρωθυπουργού δεν κερδίζει μόνο τις εντυπώσεις από το έργο που επιτελεί, αλλά κερδίζει και την αγάπη των Θεσσαλονικέων για την άψογη συμπεριφορά της.

} Κάποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σκωπτικά, ότι η παρουσία της Μαρίας Αντωνίου, καλύπτει την απουσία του.... Υφυπουργού Εσωτερικών.

 

} Φίλος της στήλης έστειλε επιστολή στην οποία μας ρωτάει για μια ακόμη φορά, ποιες είναι οι σχέσεις του Πρωθυπουργού με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

} Πολύ καλές είναι η δική μας απάντηση, ανεξάρτητα αν ο Απόστολος Τζιτζικώστας  κρατάει μια σοβαρή και αξιοπρεπή θέση, και δεν παίζει το ρόλο του κολαούζου όπως κάνουν αρκετοί πολιτικοί για να κερδίσουν τη συμπάθεια του Πρωθυπουργού.

 

} Βλέποντας κάποιος την Γεννηματά να προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της  κάνοντας κριτική στην Κυβέρνηση, αισθάνεται άβουλα για να μην πούμε λύπηση.

} Δεν έχει καταλάβει άραγε η Φωφώ, ότι ο δρόμος που ακολουθεί είναι λανθασμένος και δεν οδηγεί πουθενά, ώστε να αλλάξει.... ρότα;

Σχόλια