Ο Ιβάν με τις βλαχομαγκιές του, χάλασε η μεταγραφή Κλάεσον!!

 

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Σουηδό τον Κλάεσον. Παικταράς ο Κλάεσον. Στην Κράσνονταρ παίζει. Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα. Στην Αθήνα ήμουνα όταν έπαιζε Ελλάδα-Σουηδία 2-1. Και βαράω μια βόλτα από το ξενοδοχείο των Σουηδών, να μάθω κανένα νέο. Και ρωτάω τους Σουηδούς δημοσιογράφους, αν ξέρουνε κάτι γιατί δεν ήρθε ο Κλάεσον στον ΠΑΟΚ. 

Μάλιστα. 

Οι δημοσιογράφοι έπρεπε να την κάνουν αυτοί την ερώτηση, όχι εγώ από τα Γιάννινα. Και σου λένε οι Σουηδοί δημοσιογράφοι ότι η μεταγραφή ήτανε κλεισμένη, αλλά χάλασε γιατί ο Ιβάν ήρθε κατ’ ευθείαν σ’ επαφή με τον ιδιοκτήτη της Κράσνονταρ. 

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε στην κοπτορραπτική. Να φανεί με ψίχουλα, δηλαδή, για να μην πάρει ποσοστό ο μάνατζερ του Κλάεσον. Άπαξ και δεν πάρει ζεστό χρήμα ο μάνατζερ, μεταγραφή δεν γίνεται. Το έμαθε αυτό ο Κλάεσον και μην τον είδατε τον Παναή. Δεν έφευγε με τίποτα. 

Έμεινε. 

Τώρα, θα πεις, οι πρώτοι ή οι τελευταίοι είναι οι πρόεδροι που θέλουν ν’ αποφύγουν εφορίες και μανατζαραίους και τα ρέστα. Άλλοτε πιάνει κι άλλοτε ο Κλάεσον στυλώνει  τα πόδια και ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Μουργκ. Χαίρετε.

Σχόλια