Ανανέωσε ο Λύρατζης και ησυχάσαμε!..

 


 

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Λύρατζη, και δεν γνωρίζουμε αν αυτό αποτελεί η είδηση, που θέλει ιδιαίτερη ερμηνεία.

} Πάντως, στα δύο τελευταία παιγνίδια του πρωταθλήματος η ομάδα κατέκτησε τις νίκες μες τη βοήθεια της... Παναγιάς όπως θα έλεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης, και στη δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Πασχαλάκης.

} Την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει οι παίκτες να ματώσουν μέσα στο γήπεδο.

 

} Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή είναι παλιό, οι αρμόδιοι προσπάθησαν να το λύσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

} Ο Κούρτιτς, Σβάμπ, και Μπίσεσβαρ που συνήθως αγωνίζονται στο συγκεκριμένο χώρο, εμφανίζουν σοβαρές αδυναμίες με αποτέλεσμα να μη μπορούν να οργανώσουν την ομάδα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

} Πολλές απορίες και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά προκαλούν και οι επιλογές του Λουτσέσκου, άλλοτε με το ροτέισον όπως έγινε στο Αγρίνιο, και άλλοτε με την χρησιμοποίηση του Εσίτι που έχει αποδείξει ότι ελάχιστα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

 

} Βέβαια, η μεγάλη ευθύνη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη που δεν φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση δύο παικτών τουλάχιστον, γα να καλύψουν τα κενά στη μεσαία γραμμή.

} Τώρα, ο Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένος να αξιολογήσει και να χρησιμοποιήσει παίκτες που έχει στη διάθεσή του, τους οποίους φυσικά δεν επέλεξε ο ίδιος.

} Οι παίκτες παρά τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις τους στα τρία συνεχόμενα παιγνίδια, έχουν καλή ψυχολογία γιατί κατάφεραν να πάρουν τις νίκες.

 

} Αυτό σημαίνει  ότι για το παιγνίδι της Κυριακής στην Τούμπα με την ΑΕΚ, θα έχουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουν τη νίκη.

 

} Οι φίλαθλοι που θα δώσουν το παρών στην Τούμπα,θα στηρίξουν την ομάδα τους με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν και μπορούν, και περιμένουν την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, γιατί πιστεύουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας με καταξιωμένους παίκτες.

} Ο ΠΑΟΚ έστω και έτσι, έστω και χωρίς την απόκτηση νέων παικτών, μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα, γιατί και οι υπόλοιπες ομάδες  έδειξαν τις δικές της αδυναμίες.

 

Κάποιοι Έλληνες διαιτητές σε ορισμένα παιγνίδια τα έκαναν μαντάρα και απέδειξαν ότι δύσκολα θα εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στις ομάδες.

} Σκέφτεστε τι θα γινόταν αν στην Προεδρία της ΕΠΟ βρίσκονταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που θα σήκωνε όλο το βάρος ;

 

} Τον Σπανούλη ρε ανόητε πρέπει να τον συμπαθείς αφενός γιατί είναι πολύ καλός παίκτης, και αφετέρου  γιατί έφερε στον κόσμο ούτε ένα ούτε δύο  αλλά ΕΞΙ (6) παιδιά.

} Και αυτό συμβαίνει, όταν  σήμερα οι άνδρες σπανίζουν, και ο αριθμός των τρύπιων αυξάνει επικίνδυνα χωρίς  κανένας να ανησυχεί.

 

} Αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή στο παιγνίδι με την ΑΕΚ είναι μια καλή διαιτησία, και όχι σαν εκείνη με τον Κομίνη που τον στέρησε ένα πρωτάθλημα.

 

Σχόλια