Ο Κλάτενμπεργκ άρχισε να κάνει οικονομία στους διαιτητές!..

 

 Valeri named as referee for ChievoVerona vs. Inter | News

 

Ένα παιγνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι πάντα σημαντικό. Το Κυριακάτικο, όμως είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

} Είναι κρίσιμο γιατί θα δώσουν το παρών οι φίλαθλοι, και θέλουν  να απολαύσουν μια ομάδα δυνατή που να επιβάλει το ρυθμό της από το πρώτο λεπτό.

} Οι φίλαθλοι ζητούν μια καθαρή νίκη, για να μπορέσουν να ξεχάσουν την βαριά ήττα που υπέστη η ομάδα τους  την πρώτη αγωνιστική από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

} Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να ξεχάσουν και τη διαιτησία του επίορκου Κομίνη, που αφαίρεσε το πρωτάθλημα από τον Δικέφαλο του Βορρά.

 

} Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής η ΚΕΔ δεν είχε ανακοινώσει ακόμη τον διαιτητή για το αυριανό ντέρμπι, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν περίεργα σενάρια.

} Αυτά επιβεβαιώθηκαν όταν το απόγευμα ανακοινώθηκε ένας Ιταλός, β΄ κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ. Από την ελίτ, στη Γ΄ Εθνική δηλαδή…

 

} Η ΑΕΚ δεν είναι ανίκητη, και μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη έχοντας και την στήριξη των φιλάθλων του που θα βρεθούν στην Τούμπα.

} Στο αυριανό παιγνίδι το πάθος και η δύναμη θα υπερισχύσει της τεχνικής , και ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρο πως θα χρησιμοποιήσει αυτά τα δύο στοιχεία απέναντι στην ΑΕΚ.

} Δεν γνωρίζουμε πόσο χρήσιμος παίκτης μπορεί να μας προκύψει αυτός ο Μίτριτσα, με την πρώτη ματιά όμως, περισσότερο μοιάζει σαν παιδί με ειδικές ... ανάγκες, παρά ως  παίκτης.

 

} Ανεξάρτητα από το αυριανό αποτέλεσμα , ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στους φιλάθλους, που δικαιολογημένα εκφράζουν την απορία τους.

} Θα πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του σχετικά με τον ΠΑΟΚ, γιατί δικαιολογημένα ανησυχούν.

} Ούτε και ο πλέον απαισιόδοξος φίλαθλος θα μπορούσε να πιστέψει, ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, θα παρουσιαστεί με μεγαλύτερες αδυναμίες από τα προηγούμενα χρόνια.

 

} Και ο τελευταίος φίλαθλος γνωρίζει, ότι η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο χώρο του κέντρου, και κανείς δεν φρόντισε να το θεραπεύσει.

} Η Επιστροφή κάποιων παικτών όπως ο Εσίτι και άλλη έγινε από ανάγκη, αλλά ο Λουτσέσκου με αυτούς προσπαθεί να κατακτήσει τις νίκες.

} Ευτυχώς που ο Μπίσεσβαρ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, γιατί είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να οργανώσει την ομάδα και να προωθήσει τη μπάλα στους επιθετικούς.

 

} Ο Κούρτιτς είναι αργός, είναι βαρύς και για να καλύψει αυτή την αδυναμία του, πολλές φορές παίζει σκληρά και δέχεται κάρτες.

} Ο Σβάμπ έχει σταθερή απόδοση, δεν είναι όμως αρκετή για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, και στα τελευταία παιγνίδι εμφανίζεται κουρασμένος.

 

} Με αρκετή καθυστέρηση η ΚΕΔ ανακοίνωση ότι το αυριανό παιγνίδι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, θα το διαιτητεύσει ο Ιταλός διαιτητής Πάολο Βάλερι.

} Στην προσπάθειά του να κάνει οικονομία ο Κλάτενμπεργκ, επέλεξε διαιτητή από το... κάτω ράφι, που ανήκει στη Β κατηγορία.

 

} Μπορεί ο Βόλος να νίκησε και μάλιστα με 3-0 τον Ατρόμητο, ο Μπέος όμως διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη όπως λέει διαιτησία του Τζήλου.

Σχόλια