Μιρτσέα Λουτσέσκου ο...τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ!!

 


 

 

Μετά τον Ουάρντα που έφυγε ελεύθερος και το Νινούα που δόθηκε δανεικούς  στην Ανόρθωση, δανεικός  από τον ΠΑΟΚ δόθηκε και ο Λάμπρου στον ΟΦΗ.

} Αν δεν κάνουμε λάθος, οι παραπάνω παίκτες όπως και αρκετοί ακόμη, εδώ και αρκετά χρόνια δίνονται δανεικοί σε διάφορες ομάδες, και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής.

} Ποιος και πότε θα αξιολογήσει αυτούς τους παίκτες, αν είναι ικανοί να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ή να μετακινηθούν οριστικά σε άλλες ομάδες;

 

} Επίσης το περίεργο είναι, ότι κάποιοι προπονητές  έκριναν ότι ορισμένοι παίκτες δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά τους πλάνα, ενώ κάποιοι άλλοι τους  έφεραν πίσω και τους χρησιμοποιούν ως βασικούς.

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα έπρεπε όχι μόνο να ζητήσει εξηγήσεις από τους... ειδικούς που κουβάλησαν αυτές τις μετριότητες , αλλά και να τους απομακρύνει οριστικά από τον ΠΑΟΚ.

 

} Το Υποκατάστημα της Λάρισας παραχώρησε τον Πινακά στο... Κεντρικό Κατάστημα του Πειραιά, και οι αρμόδιοι  εκφράσουν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους στον Μαρινάκη.

 

} Όσοι πιθανόν δεν το γνωρίζουν τους ενημερώνουμε εμείς, ότι ο Σιντκλέϊ που απέκτησε ο ΠΑΟΚ, είναι ... βαμμένος ΠΑΟΚτσής από μικρό παιδί.

} Αυτό εκμυστηρεύθηκε ο πατέρας του Λουστέσκου, Μυρτσέα, που παρακολουθεί τον παίκτη αρκετά χρόνια.

 

} Ο Μυρτσέα Λουτσέσκου έκρινε επίσης, ότι ο παίκτης που μπορεί να  σηκώσει το βάρος με τον αριθμό δέκα στη φανέλα του, είναι ο Λιάγιτς.

} Με βάση τις δικές μας πληροφορίες όμως ό Σέρβος ψάχνει να βρει καλύτερο πρωτάθλημα, γράφοντας τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη στο... αρχείο του.

} Για την συμπεριφορά των Σέρβων στην Ελλάδα έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές, και η κατάσταση αντί να βελτιώνεται επιδεινώνεται.

 

} Οι Σέρβοι έμαθαν μόνο να εισπράττουν από την Ελλάδα και να μη δίνουν τίποτα, και έχουμε πολλά στοιχεία για να δικαιολογήσουμε αυτή τη θέση.

 

} Αποχώρησε ο Σχοινάς από την διαιτησία του μπάσκετ, αλλά δεν ακούσαμε τις καμπάνες να χτυπούν πένθιμα όπως ταιριάζει στην αποχώρηση ενός... ήρωα.

} Ρε δεν πάτε στο διάολο όλοι εσείς  οι δικαστές των γηπέδων, που προκαλείτε και εξοργίζεται τον κόσμο γιατί όλα τα... ανθρώπινα λάθη σας τα διαπράττετε μόνο προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

 

} Κάποιος φίλος του Βόλεϊ διαλαλεί ότι η ομάδα Βόλει του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Τσαλόπουλου, θα κινδυνεύσει ακόμη και κατηγορία να πέσει.

} Δεν γνωρίζει άραγε ο οπαδός του Βόλεϊ, ότι ανεξάρτητα από τους χορηγούς που είχαν αναλάβει την ομάδα, αυτός που είχε την ευθύνη και σήκωνε το βάρος ήταν ο Θανάσης Κατσαρής;

 

} Σχετικά με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Χατζόπουλος ηγείται της προσπάθειας και προσπαθεί ώστε η φετινή ομάδα που θα δημιουργήσει να είναι καλύτερη από την περσινή.

} Όσο για τον στόχο που στην αρχή είχε θέση, ότι προτεραιότητα έχει η οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ, αυτό μάλλον το έχει... ξεχάσει ο Πρόεδρος.

Σχόλια