Ο Ιβάν τα 13 μύρια από τον Τζόλη, ο Μελισσανίδης τις 13 μεταγραφές!..

 


 


Από τότε που εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο ΠΑΟΚ, φέτος πραγματοποίησε τις λιγότερες και τις φτωχότερες μεταγραφές.

} Αυτό ως γεγονός έχει προκαλέσει πολλές απορίες στις τάξεις των φιλάθλων, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας σιωπηλός αναβρασμός.

} Ενώ ο ΠΑΟΚ δείχνει να διέπεται από μια πρωτοφανή συντήρηση, ο Μελισσανίδης προχώρησε στην απόκτηση 13!!! Παικτών, με αποτέλεσμα τα διαρκείας να ξεπεράσουν τις 12.000!!!

 

} Μια νίκη αύριο επί του ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να ηρεμήσει προσωρινά τον κόσμο, σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα τον κάνει να ξεχάσει την φετινή φτώχια του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό κομμάτι.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, για μας η παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από την Προεδρία της ΕΠΟ, ήταν απλά θέμα χρόνου.

} Τη θέση μας αυτή την στηρίζαμε στο γεγονός, ότι ένας έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος όπως είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, δεν μπορούσε να συνυπάρξει με τη γνωστή συμμορία που ελέγχει το ποδόσφαιρο εδώ και αρκετές δεκαετίες.

}  Στην ΕΠΟ συμβαίνουν φοβερά πράγματα, και από τη στιγμή που η συμμορία δεν επέτρεπε στον Πρόεδρο να τα διορθώσει, η παραίτηση ήταν μονόδρομος για τον Θοδωρή .Ζαγοράκη.

 

} Έτσι, η ΕΠΟ θα συνεχίσει να πορεύεται με αφεντικό τον Φιλιππούστη, και κάποιους βλαχοπροέδρους των Ενώσεων να παίζουν τον δικό τους περίεργο ρόλο.

} Για να δικαιολογήσουμε τη θέση μας, σχετικά με το μπουρδέλο που συμβαίνει στην ΕΠΟ, θα αναφέρουμε ένα συγκεκριμένο γεγονός, που κανείς δεν μπορεί να τολμήσει να το αμφισβητήσει.

 

} Σε κάθε εκτός έδρας της Εθνικής μας ομάδας, την συνοδεύει ένας συνταξιούχος Γιατρός που έχει καβατζάρει τα 70του και βάλε χρόνια.

} Όταν σε κάποιο συμβούλιο της ΕΠΟ ρωτήθηκαν οι αρμόδιοι ποιος στηρίζει τον συνταξιούχο Γιατρό στην Εθνική ομάδα, όλοι δήλωσαν ότι αγνοούν το γεγονός.

} Ρε πάτε να πνιγείτε ... εξυγιαντές του ποδοσφαίρου, που με την παρουσία σας και μόνο το μολύνεται και το εξευτελίζετε.

 

} Τι ανταλλάγματα πήρε ο Καρυπίδης, ώστε να ματαιώσει τη σημερινή διαμαρτυρία των Αρειανών Φιλάθλων στη ΔΕΘ;

 

} Ένα θετικό αποτέλεσμα, μια νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της αντίστοιχης ομάδας της Σουηδίας, ήταν αρκετή ώστε ο μέτριος Φαν, τ Σχιπ, να γίνει ξαφνικά προπονηταράς.

} Αυτή είναι η ενημέρωση που προσφέρουν οι δημοσιογράφοι που δεν σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο, γι αυτό και απαξιώνονται συνεχώς.

 

} Οι εκλογές στην ΕΟΚ θα πραγματοποιηθούν κανονικά αύριο 12-9-2021, γιατί η ένσταση του Φασούλα απορρίφθηκε.

 

} Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με κάποιους τύπους, που πλαισιώνουν την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, για να φωτογραφηθούν μαζί της.

} Προχθές και μετά τη νίκη της ομάδας επί του Αίαντα Ευόσμου στη πρεμιέρα του φιλικού τουρνουά, ούτε ένας ούτε δύο έξι (6)!!! ... ειδικοί φωτογραφήθηκαν  με την ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, προκαλώντας  τη χλεύη των φιλάθλων.

 

} Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για τον νόμο, αλλά δεν διευκρινίζουν τι είναι εκείνο που τους κάνει να ανησυχούν .

Σχόλια