Φαντάσου να είχε ενισχυθεί κιόλας...

 

 


 

Μπορεί να μην ενισχύθηκε η ομάδα όπως θα επιθυμούσαν οι φίλαθλοι, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική που χρειάζεται, ώστε να παίρνει νίκες σαν την χθεσινή απέναντι σε αντιπάλους όπως η Ριέκα.

} Οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή τους στο χθεσινό παιγνίδι, και πήραν μια καθαρή νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

} Με σκόρερ τον Ελ Καντουρί  και μαέστρο της ομάδας όσο αγωνίστηκε τον Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε σημαντική νίκη.

 

} Αν, λέμε αν η ομάδα ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή της, μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα

 

} Η διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα στον Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη με τον Λουτσέσκου σχετικά με την διαχείριση του Τσιγγάρα, δηλαδή αν παραμείνει η όχι στο ΠΑΟΚ, επικράτησε η άποψη των πρώτων και ειδικότερα του Γιώργου Σαββίδη.

} Ο Τσιγγάρας όπως και ορισμένοι ακόμη παίκτες, φαίνεται ότι δεν βρίσκονται στα… αγωνιστικά πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού, όταν βρίσκονται κάποιοι άλλοι που έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές αλλά έχουν αποτύχει.

} Διαπιστώνουμε ακόμη, ότι στα αγωνιστικά πλάνα του Λουτσέσκου δεν βρίσκεται και ο έμπειρος Σέρβος Τερματοφύλακας Ζίβκοβιτς, γι αυτό και δεύτερο τερματοφύλακα στα ματς με τη Ριέκα, στην αποστολή πήρε τον νεαρό και άπειρο Ταλχιμανίδη.

 

} Θλάση ο Ελ Καντουρί! Και πολύ άντεξε...

 

} Είναι γεγονός και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, ότι και οι πλέον επιτυχημένοι προπονητές έχουν τα κολλήματά τους.

} «Δεν έχω προπονήσει καλύτερο παίκτη από τον Ελ Καντουρί» είχε δηλώσει ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Φρέιρα, προκαλώντας αυτούς που σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο.

} Πώς ρε Φερέιρα μπορεί να θεωρείται καλός ένας παίκτης, όταν είναι αργός, όταν δεν μπορεί να οργανώσει την ομάδα, και όταν παίζει στη μεσαία γραμμή στις δέκα πάσες που επιχειρεί τις οκτώ τις στέλνει στους αντιπάλους;

 

} Για τον Λουτσέσκου δεν είναι άκομψο και περίεργο να θέλει να κρατήσει τον άμπαλο Εσίτι στην ομάδα, και όχι τον φιλόδοξο Τσιγγάρα;

 

} Οι κυνηγοί ταλέντων της Αγγλικής ομάδας Νόριτς διέγνωσαν το ταλέντο του Τζόλη, και διέθεσαν δέκα εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν, και φαίνεται πως δικαιώνονται.

} Και όμως, αυτόν τον παίκτη ο Λουτσέσκου στα δύο Ευρωπαϊκά παιγνίδια τον αγνόησε και τον κράτησε εκτός ενδεκάδας

 

} Από τα ψηλά άλογα στα κούδρα τα γαϊδούρια λέει μια λαϊκή παροιμία, και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του ΠΑΟΚ.

} Έτσι, μετά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες από το πάνω ράφι, πέσαμε στο κάτω και… αραχνιασμένο ράφι.

} Προτεραιότητα για την ενίσχυση της ομάδας έχουν οι παντελώς άγνωστοι Σιντκλέϊ και Μιτρίτσα, που όμως είναι επιλογές του Λουτσέσκου.

 

} Επειδή όμως ο Ρουμάνος είναι πονηρός, και σε περίπτωση που η πορεία της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη, τότε θα χρησιμοποιήσει την προχθεσινή του δήλωση, ότι ζήτησε μεταγραφές αλλά ο Ιβάν Σαββίδης δεν ικανοποίησε την επιθυμία του.

} Το ερώτημα είναι,  όταν  ο Ιβάν Σαββίδης αγνόησε τον Γκαρσία και αποφάσισε να αναθέσει την ομάδα στον επιτυχημένο Λουτσέσκου, όλοι είχαν πιστέψει πως οι προθέσεις και ο στόχος  του ήταν  να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

} Από τότε μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να έχει αλλάξει, γνωρίζουμε όμως ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δικαιολογεί τον στόχο.

 

} Ο τρόπος που ενισχύθηκε η ομάδα, αλλά και με όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν κάποιοι… εντεταλμένοι δημοσιογράφοι, έχουν διχάσει τον κόσμο.

} Πρέπει οι αρμόδιοι να φροντίσουν ώστε να αλλάξει το κλίμα που υπάρχει σήμερα στο ΠΑΟΚ και να εμπνεύσουν ένα κλίμα εμπιστοσύνης στους φιλάθλους.

Σχόλια