ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με τα ονόματα που ακούγονται για τον ανασχηματισμό… 

Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει, ότι οι δημοσκοπήσεις δίνουν σταθερό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

} Κανείς όμως δεν πρέπει να είναι σίγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα, αν προκηρυχθούν εκλογές στους προσεχούς μήνες.

} Στη πολιτική οι καταστάσεις ανατρέπονται από τη μια μέρα στην άλλη και ένα λάθος της Κυβέρνησης, είναι αρκετό για να ανατρέψει ένα εκλογικό αποτέλεσμα.

 

} Αν η Κυβέρνηση δεν προστατέψει τα σύνορα της Χώρας, η Ελλάδα θα πλημμυρίσει από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

 

} Αφού ο Τσίπρας πούλησε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αυτοί που τον οδήγησαν σε αυτή την αντεθνική πράξη, προχώρησαν στο επόμενο βήμα και τον βράβευσαν για την… τολμηρή απόφασή του.

} Το γεγονός και μόνο ότι η κωλόγρια από τη Γερμανία αισθάνεται ικανοποιημένη από την απόφαση του Τσίπρα, να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλαβόγιοφτους  Σκοπιανούς, πρέπει οι Έλληνες να ανησυχούν.

 

} Τα γεγονότα του Αφγανιστάν, αλλά και η διαφωνία της Ντόρας για κάποια πρόσωπα,  είναι η αιτία που ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθυστερεί τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.

} Αν ο Πρωθυπουργός προχωρήσει στην αξιοποίηση κάποιων Βουλευτών όπως αναφέρουν οι δικές μας πληροφορίες, τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

 

} Είναι αλήθεια και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι σήμερα δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πολιτικοί ηγέτες του αναστήματος ενός Κων/νου Καραμανλή και ενός Ανδρέα Παπανδρέου, αν και εμείς πιστεύουμε ότι ο δεύτερος προκάλεσε τη διαφθορά στην Ελλάδα, γιγάντωσε τον συνδικαλισμό, και έμαθε  τους πολίτες να μη δουλεύουν.

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει, από τους νέους πολιτικούς, από την νέα γενιά των πολιτικών ξεχωρίζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ από το ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Τσίπρα υπάρχει το χάος.

} Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, έχει αποκτήσει την απαραίτητη διοικητική εμπειρία και έχει δημιουργήσει γερές και σταθερές βάσεις, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

 

} Μπορεί ορισμένοι για ευνόητους λόγους, την πολύ μεγάλη επιτυχία του Απόστολου Τζιτζικώστα να κατακτήσει τη θέση του Προέδρου στην Επιτροπή Περιφερειών της Ευρώπης να θέλουν να την αγνοήσουν και να την περάσουν απαρατήρητα.

} Μόνο έτσι δεν είναι όμως, γιατί θα πρέπει όλοι αυτοί να γνωρίζουν ότι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους εκπροσώπους μεγάλων Ευρωπαϊκών Κρατών, (Γαλλίας-Ολλανδίας και άλλων) ήταν πολύ μεγάλη.

} Η προσωπικότητα όμως του εκπροσώπου της Ελλάδας Απόστολου Τζιτζικώστα, επικράτησε όλων των άλλων, και κατέκτησε τη θέση του Προέδρου στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρώπης.

 

} Τα περιθώρια στενεύουν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τον ανασχηματισμό, και οι διαπραγματεύσεις για τις επιλογές συνεχίζονται εντατικά.

} Ένα από τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Πρωθυπουργός είναι το αίτημα της Κεντρικής ομάδας του κόμματος, ότι θα πρέπει να απομακρύνει τους πολιτικούς λαθρομετανάστες που προέρχονται από το παλιό ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου