ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Απογοητευμένοι οι Συριζαίοι που δεν υπήρξαν νεκροί στις πυρκαγιές…

  

Στο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται σοβαρά προβληματισμένοι, γιατί από τις καταστροφικές πυρκαγιές δεν υπήρξε ούτε ένας θάνατος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως επιχείρημα, στη προσπάθειά τους να ασκήσουν κριτική στην Κυβέρνηση.

} Οι… προοδευτικοί αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, θα προτιμούσαν να υπάρξουν θύματα για να μπορούν να αντιπολιτευτούν την Κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα πιθανόν κάποιοι να αισθάνονται… απογοητευμένοι.

} Πώς όμως να μην είναι απογοητευμένοι οι… σύντροφοι, όταν διαπιστώνουν ότι παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία με βάση νέας δημοσκόπησης προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 13% ποσοστιαίες μονάδες;

 

} Από τη νέα Δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, προκύπτουν και κάποιες περίεργες μετρήσεις σχετικά με τα άλλα κόμματα.

} Αν εξαιρέσουμε το ΚΙΝΗΜΑ αλλαγής που παραμένει σταθερά στο 7% με προοπτική να μειωθεί στο μέλλον ακόμη περισσότερο, το δικό μας ερώτημα είναι, ποιοι είναι αυτοί οι πολίτες και γιατί στηρίζουν τον ανύπαρκτο Βαρουφάκη και τον πωλητή βοτάνων Βελόπουλο, δίνοντας ποσοστό από 3,2%;

 

} Όσο η ενημέρωση για την πανδημία γίνονταν από τον σοβαρό και αξιοπρεπή  Τσιόδρα υπήρχε μια σοβαρότητα και μια ικανοποίηση στο κόσμο.

} Τώρα που η ενημέρωση γίνεται  καθημερινά από δεκάδες καθηγητάδες, οι πολίτες εκφράζουν την αγανάκτησή τους, γιατί κουράστηκαν να βλέπουν την χρωματιστεί Παγώνη, και άλλους περίεργους τύπους να επαναλαμβάνονται χωρίς να λένε τίποτα το ουσιαστικό και το καινούργιο.

 

} Γράφονται και λέγονται, ότι στο νέο ανασχηματισμό στον οποίο θα προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα απομακρύνει από την Κυβέρνηση κορυφαίους Υπουργούς.

} Το ερώτημα όμως δεν είναι ποιους θα απομακρύνει, γιατί αυτοί που δεν αποδίδουν και δεν… σκοράρουν, είναι λίγο πολύ γνωστοί, αλλά ποιοι θα είναι αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν, γιατί όπως αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει αρκετά λάθη στις επιλογές του.

 

} Τις τελευταίες μέρες όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με τις δηλώσεις του Τστσιπά και του Πατέρα του, σχετικά με τον εμβολιασμό.

} Μη σώσουν και εμβολιαστούν οι Τσιτσιπάδες, αρκεί όμως να μην έρχονται σε επαφή με άλλους πολίτες και διασπείρουν τον ιό είναι η δική μας απάντηση.

} Μεγάλος αθλητής ο Τσιτσιπάς, Γιατρός όμως δεν είναι δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου.

 

} Ο Τσιτσιπάς, που λες Βούλα Πατουλίδου, όπως και μερικοί ακόμα έχουν καβαλήσει επικίνδυνα το καλάμι, και για να δείξουν πως είναι διαφορετικοί από τους άλλους πολίτες, κάνουν και λένε χοντρές μαλακίες.

 


Σχόλια