Πώς να πάει μπροστά με παίκτες που έχουν βγει στη σύνταξη;

 

 


 

Η εμφάνιση αλλά και το ισόπαλο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ, δεν ικανοποίησαν τους 25.000 περίπου φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Τούμπας.

} Για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο η ομάδα σχεδιάστηκε λανθασμένα, αν και το πιο εύστοχο είναι ότι δεν σχεδιάστηκε καθόλου.

} Έτσι η αδυναμία που υπήρχε στη μεσαία γραμμή συνεχίζει να υπάρχει, και ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να θεραπεύσει το πρόβλημα με παίκτες που ήδη είχαν βγει στη… σύνταξη.

 

} Αν κάποιος ρωτήσει τον Λουτσέσκου, γιατί σε ένα κρίσιμο Ευρωπαϊκό παιγνίδι χρησιμοποίησε τον 17χρονο Κούτσια, η απάντηση είναι η εξής.

} «Αυτούς έχω και αυτούς χρησιμοποιώ», στέλνοντας συγχρόνως και ένα σαφές μήνυμα τόσο στον Ιβάν Σαββίδη όσο και στους φιλάθλους.

 

} Το στοίχημα ανάμεσα στων φιλάθλων, αν ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε χθες  το παρών η όχι στην Τούμπα δείχνει την υπαρκτή ανησυχία τους.

} Κάποιοι για διάφορους λόγους διαδίδουν διάφορα που έχουν σχέση με την Υγεία του Ιβάν Σαββίδη αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά του.

} Θεωρούμε ότι θα πρέπει όλοι αυτοί οι… ευαίσθητοι που κελαηδούν διάφορα να το βουλώσουν, και να στηρίξουν τον ηγέτη του ΠΑΟΚ να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του.

 

} Οι φίλαθλοι έδειξαν την αγάπη τους στον Νέλσον Ολιβέιραβια τον σοβαρό τραυματισμό του, και αυτός με τη σειρά του ανταποκρίθηκε λέγοντας, πως είναι τυχερός που παίζει στο ΠΑΟΚ.

} Πιο εύστοχο και πιο σωστό θα ήταν αν ο Ολιβέιρα έλεγε πως θα είναι τυχερός που ΘΑ παίξει στο ΠΑΟΚ, γιατί κανείς δεν ξέρει πότε και ΑΝ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

 

} Είναι ντροπή να μην έχει αρχίσει ακόμη το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης.

 

} Ένα άτυχο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ πριν μερικά χρόνια, σε συνδυασμό με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Κλάους, τον οδήγησαν στο να καταλήξει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Καρδίτσας.

} Θυμίζουμε σε όσους πιθανόν έχουν περιορισμένη μνήμη, ότι μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ολλανδική ομάδα, ο Αθανασιάδης στενοχωρήθηκε τόσο πολύ, ώστε την άλλη μέρα ξεφάντωσε με μπουκάλια κρασιά και τσιγάρα στο χέρι, σε μπαρ της Χαλκιδικής.

}Έκτοτε ο Κλάους ακολούθησε λανθασμένους δρόμους, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν στη συμπαθητική ομάδα της Καρδίτσας.

 

} Ο Ολιβέιρα αγνόησε το Ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, και πήγε για χειρουργείο στην Πορτογαλία από τον ειδικευμένο 0ρθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορούνια. Αυτό τα λέει όλα…

 

} Ο Αυγενάκης χρησιμοποίησε όλα τα μέσα προκειμένου να απομακρύνει τον…νεαρό 85ρη Βασιλακόπουλου από την Προεδρία της ΕΟΚ, αλλά αυτός καλά γαντζωμένος από την καρέκλα του, αρνείται να την εγκαταλείψει.

} Όταν όμως η ηλικία είναι τέτοια, ώστε ο εγκέφαλος να έχει υποστεί την απαραίτητη φθορά, είναι λογικό ο Βασιλακόπουλος να κάνει και τόσο χοντρά λάθη.

} Γιατί αυτό που συνέβη στην κλήρωση για το Κύπελλο σχετικά με τον ΠΑΟΚ, δεν είναι μόνο ένα χοντρό λάθος αλλά και μια τεράστια γκάφα.

Σχόλια