ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Μεγάλο ζόρι τραβάει ο Μητσοτάκης με τον ανασχηματισμό…

 

 


Συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη εκμυστηρεύθηκε σε κολλητό του, ότι ο ανασχηματισμός  προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό τον Πρωθυπουργό σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δηλώνει πως αν δεν είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις δεν θα τον επιχειρούσε.

} Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, ότι οι πιέσεις που δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τεράστιες, και τα χτυπήματα που δέχεται είναι και από τις δύο πλευρές.

} Φωνάζουν και κραυγάζουν για να παραμείνουν στις θέσεις τους οι Υπουργοί που ο Κυριάκος έκρινε ότι είναι ανεπαρκείς, και θέλει να τους δείξει την... κόκκινη κάρτα.

 

} Μεγάλη πίεση ασκούν και αυτοί που πιστεύουν ότι θα επιλεγούν για το νέο Κυβερνητικό σχήμα, και στη προσπάθειά τους να πετύχουν τον στόχο τους, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα.

} Υπάρχει και μια τρίτη μικρότερη πίεση που ασκούν και αυτοί που επιμένουν και δεν θέλουν να αλλάξουν και να μετακινηθούν σε άλλο Υπουργείο.

 

} Τα πήγα πολύ καλά και σε κάθε δημοσκόπηση θεωρούμε ο πιο δημοφιλής Υπουργός, γιατί να με αλλάξει ο Πρωθυπουργός  κραυγάζει ένας Υπουργός της Κυβέρνησης, που φαίνεται ότι κάτι πήρε το... αυτί του.

} Αν όμως αγαπητέ Υπουργέ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να επιλέξει τους ικανούς για το Κυβερνητικό σχήμα, με βάσει την επιθυμία αυτών που ψηφίζουν στις δημοσκοπήσεις, τότε θα έπρεπε η μοντέλα Δούνια, να είναι ισόβια Υπουργός.

 

} Οι πληροφορίες  μας αναφέρουν ότι το πρόβλημα, τα μεγάλα ζόρια τα σηκώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για έναν Υπουργό έχει βάλει λυτούς και δεμένους να μη χάσει το χαρτοφυλάκιο, και για έναν Βουλευτή που δεν διαθέτει το ειδικό βάρος, αλλά είναι πολύ βαρύς αυτός που τον... στηρίζει.

} Αν ο Πρωθυπουργός θέλει να δείξει στους φίλους της Νέας Δημοκρατίας ότι αλλάζει τακτική και πολιτική σκέψη, θα πρέπει να στείλει στο σπίτι την πρώην γυναίκα του Βορίδη τη Δικηγόρο Ράπτη, και στη θέση της να βάλει τον Γιατρό και εκλεγμένο Βουλευτή Δημήτρη Βαρτζόπουλο, που ως Υφυπουργός Υγείας επί Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου είναι μια απόλυτα επιτυχημένη θητεία.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, σε ανασχηματισμό θα προχωρήσει και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

} Κάποιοι Αντιπεριφερειάρχες χωρικοί και θεματικοί που τα έχουν κάνει μαντάρα, πρέπει ο Περιφερειάρχης να τους απομακρύνει από τη θέση τους, και να δοκιμάσει κάποιους νέους μήπως τα καταφέρουν καλύτερα.

} Ο Περιφερειάρχης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ποιοι είναι οι Αντιπεριφερειάρχες που δεν... σκοράρουν, και δεν νομίζω πως χρειάζεται να τους αναφέρουμε εμείς, αν και δεν έχουμε καμιά δυσκολία να το κάνουμε.

 

} Στις διάφορες παραλίες της  Επανομής, κάποιοι ξύπνοι πήγαν και έστησαν μόνιμες ομπρέλες ξεφτισμένες ώστε να μη κινδυνεύουν να τις κλέψουν, και έχουν κάνει κτήμα τους τις παραλίες του Λαού.

} Κάνουμε έκκληση στον Δήμαρχο Θερμαϊκού να εφαρμόσει την επιτυχημένη συνταγή που εφάρμοσαν όλοι οι Δήμαρχοι της Χαλκιδικής, και παρά το γεγονός ότι έληξε η θερινή περίοδος, να πετάξει τις μόνιμες ομπρέλες από τις παραλίες, γιατί και του χρόνου εκεί θα βρίσκονται.

Σχόλια