Οι παίκτες ξεπουλιούνται και ο (επάγγελμα...) ρουμάνος κρατάει το στόμα του κλειστό

  

Όταν ο Λουτσέσκου κάθεσαι για πρώτη φορά στο πάγκο του ΠΑΟΚ το 2019, είχε διαφορετική θεωρία από αυτή που εμφανίζει σήμερα.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε δηλώσει τότε, ότι δεν πρόκειται να φύγει κανένας παίκτης από την ομάδα, αν προηγουμένως δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του, οποίος πρέπει να είναι ισάξιος η ακόμη  και καλύτερος .

} Αυτή η θεωρία δεν φαίνεται να ισχύει φέτος, γιατί διαπιστώνουμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ για τους δικούς του λόγους έχει αλλάξει πολιτική, και ενώ βλέπει τους παίκτες να αποχωρούν, αυτός κρατάει το στόμα του κλειστό.

 

} Δεν πιστεύουμε ότι αυτή η τακτική του Λουτσέσκου θα κρατήσει πολύ, και σε κάθε περίπτωση αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της ομάδας.

} Αν τα αποτελέσματα είναι θετικά, ο Ρουμάνος τεχνικός θα συνεχίσει να έχει το στόμα του κλειστό, δεν θα συμβεί το ίδιος όμως, όταν η πορεία της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη.

} Στη δεύτερη περίπτωση είναι σίγουρο ότι ο Λουτσέσκου θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, και προκειμένου να αποποιηθεί τις δικές του ευθύνες, θα κελαηδήσει στα μέσα ενημέρωσης.

 

} Σχετικά με τους δημοσιογράφους που ακολουθούν τη γνωστή υποτακτική τακτική δείχνοντας καλή… διαγωγή στον Πρόεδρο, αυτοί δεν παίρνουν θέση για το…. Καλό του ΠΑΟΚ.

} Οι φίλαθλοι όμως γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που τους σέβονται και γράφουν την αλήθεια, και ποιοι είναι αυτοί που τους κοροϊδεύουν και παίζουν περίεργα παιγνίδια σε βάρος του ΠΑΟΚ.

 

} Μπορεί κάποιοι… ευαίσθητοι να ενοχληθούν πάλι με τη θέση μας, εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ρωτήσουμε τον Ιβάν Σαββίδη.

} Πρόεδρε, γιατί δεν αξιοποιείς τον Θοδωρή Ζαγοράκη που ως Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, και μάλιστα με περιορισμένο μπάτζετ;

 

} Σε ό,τι αφορά την φετινή ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η τριμελής επιτροπή και ειδικότερα ο Πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος που σηκώνει και το οικονομικό βάρος της ΚΑΕ, έχουν ανεβάσει αρκετά το μπάτζετ.

} Η μεγάλη αγάπη που τρέφει ο Θανάσης Χατζόπουλος για το μπάσκετ, τον έκανε να ξεπεράσει το οικονομικό όριο, και να προχωρήσει στην απόκτηση ακριβών παικτών.

} Μακάρι να υπάρξουν έσοδα, γιατί ο προϋπολογισμός της ΚΑΕ ανέβηκε αρκετά, και θα πρέπει να υπάρξει οικονομική στήριξη πριν αγανακτήσει ο Πρόεδρος.

 

} Αναφερόμαστε στην αγάπη του Θανάση Χατζόπουλου γιατί όπως ο ίδιος έχει επανειλημμένα δηλώσει, ως πρώτο στόχο βάζει την οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ από τα παλιά χρέη.

} Εκείνο που έχουμε να πούμε εμείς στον Θανάση Χατζόπουλο είναι, αν αυτό είναι εφικτό να πλαισιωθεί και με κάποιους έμπειρους παράγοντες, ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικός, τόσο σε αυτά που λέει όσο και σε αυτά που κάνει.

 

} Η ΕΟΚ άφησε εκτός λίστας τους Αναστόπουλο, Σχινά και Καρακατσούνη, με τον ΠΑΟΚ να γιορτάζει για την αποχώρηση του τελευταίου.

} Είναι γνωστό, ότι ο Καρακατσούνης είχε χαρακτηριστεί σφαγέας του ΠΑΟΚ, και εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς του είχε τιμωρηθεί από την αρμόδια αρχή.

} Σιγά-σιγά πρέπει να ξεβρωμίζει ο τόπος από τέτοια σκουπίδια, με την προϋπόθεση να μην αντικατασταθούν από παρόμοια … σκατά.

Σχόλια