Ο Λουτσέσκου κρατάει άσσο στο μανίκι


 

 

 

Στα δύο παιγνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, απέδειξε ότι διαθέτει δύναμη και αγωνιστικότητα, αλλά και την απαραίτητη υποδομή να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα.

} Αυτό που λείπει από την ομάδα και το αντιλαμβάνονται όλοι όσοι σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο είναι η τραχύτητα , γιατί τόσο ο Ελ Καντουρί  όσο και ο Ζίβκοβιτς με τον Μπίσεσβαρ που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, δεν είναι γρήγοροι.

} Αν όπως λένε οι .... ειδικοί το νέο απόκτημα ο Ρουμάνος Μίτριτσα έχει την ταχύτητα που χρειάζεται η ομάδα, τότε ο Λουτσέσκου μπορεί να αλλάξει και το σύστημα.

 

} Σχετικά με τον Ακπομ, είναι ένας αγωνιστικός και φιλότιμος παίκτης, όχι όμως αυτός που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

 

} Πληροφορίες που προέκυψαν από το περιβάλλον  του Λουτσέσκου αναφέρει , ότι  ο τεχνικός  του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με καταξιωμένο παίκτη που αγωνίζεται στη μεσαία, και που εξέφρασε την  επιθυμία να φορέσει την  ασπρόμαυρη φανέλα.

} Από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη διέρρευσε η πληροφορία, ότι είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στη τσέπη όσο βαθιά χρειαστεί και να καλύψει το κόστος της μεταγραφής του παίκτη που είναι αρκετά υψηλό.

} Το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, ότι ο Λουτσέσκου ήρθε στο ΠΑΟΚ γιατί πιστεύει ότι μπορεί να δημιουργήσει μ ια ανταγωνιστική ομάδα ικανή να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

} Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να αμφιβάλει , ότι τα δύο θετικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ απέναντι σε αντίστοιχες  Ευρωπαϊκές ομάδες, δικαίωσαν τον Ρουμάνο τεχνικό  στόχος του οποίου είναι η ομάδα να έχει μια πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

} Θεωρούμε ότι ο Λουτσέσκου κρατάει άσσο στο μανίκι, και πολύ σύντομα θα τον εμφανίσει για να προκαλέσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο κόσμο.

 

} Ο Λάμπρου είναι η τρίτη φορά αν δε κάνουμε λάθος  που δίνεται δανεικός, και για άλλη μια φορά ο Μιχάι και κάποιος άλλος, που ο Γκαρσία τον είχε τακτικό στην ομάδα.

} Έχουμε την εντύπωση, ότι θα πρέπει αυτοί που αποφασίζουν να κρίνουν έναν παίκτη ότι δεν βρίσκονται στα αγωνιστικούς πλάνα και να τον δώσουν δανεικό σε κάποια ομάδα, να δικαιολογήσουν την απόφασή τους με σοβαρά επιχειρήματα και στοιχεία.

 

} Έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στις εκτιμήσεις του οι... ειδικοί, ώστε κάποιος τεχνικός να κρίνει ακατάλληλο τον Μπίσεσβαρ, και κάποιος άλλος να τον θεωρεί βασικό παίκτη στην ενδεκάδα;

} Αντίθετα τώρα, είναι τόσο μεγάλη η διαφορά εκτίμησης που έχουν οι προπονητές, ώστε άλλος να θεωρεί ακατάλληλο τον Εσίτι για τον ΠΑΟΚ, και κάποιος άλλος  να τον θεωρεί χρήσιμο στην ομάδα;

} Για τον Λάγιτς εκτός από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον έδειξε και η Σαμπντόρια, ο Σέρβος παίκτης όμως με βάση τις δικές μας πληροφορίες, εξέφρασε την επιθυμία  να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά φαίνεται πως η μεταγραφή χαλάει.

 

} Ο Θανάσης Χατζόπουλος είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, γι αυτό και επέλεξε για το διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ, δύο φίλους του.

} Το ερώτημα είναι, αν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ γνωρίζει τόσο καλά το άθλημα, ώστε να μην χρειάζεται, να μην έχει ανάγκη κάποιο έμπειρο παράγοντα να τον βοηθήσει στη προσπάθεια που κάνει.

} Αυτό για πολλούς Θανάση Χατζόπουλε σημαίνει πως καβάλησες γρήγορα το καλάμι, και όπως πολύ καλά γνωρίζεις, το καλαμοκαβαλίκευμα δεν είναι  καλός σύμβουλος.

 

} Οι τρεις υποψήφιοι Πρόεδροι για την Προεδρία της ΕΟΚ, είναι ο γνωστός μετανάστης  Φασούλας, ο Λιόλιος και ο Παπανικολάου.

} Ο πρώτος έχει ξεκάθαρα την στήριξη του Ολυμπιακού, και μόνο αυτό είναι αρκετό να προτιμηθεί για την Προεδρία της ΕΟΚ.

Σχόλια