Η μπάλα στα πόδια του Λουτσέσκου...

 


 

 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην ενισχύθηκε με παίκτες που απέκτησε από το πάνω ράφι, ορισμένες φορές όμως το κάτω ράφι κρύβει σοβαρές εκπλήξεις, γιατί όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, οι ακριβοί παίκτες δεν είναι απαραίτητα και οι καλύτεροι.

} Πιστεύουμε, ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αξιολογήσει και θα αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, και θα δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα αντάξια της ιστορίας του ΠΑΟΚ και την επιθυμία των φιλάθλων.

} Για τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα, θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας όταν τους δούμε να αγωνίζονται μέσα στο γήπεδο.

 

} Για μια ακόμη φορά, ο έμπειρος, ο ενημερωμένος και αποφασιστικός Μάκης Γκαγκάτσης, προστάτευσε τα συμφέροντα και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ.

} Ο Μάκης Γκαγκάτσης στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, σχετικά με την επιλογή των Δικαστών που θα προτείνουν, με τη δίκαιη και σθεναρή θέση του απέρριψε τον Δικαστή εκείνο που ασχολήθηκε με το θέμα της πολυδιοκτησίας  του ΠΑΟΚ.

} Η πρόταση του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ έγινε δεκτή από την πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, ο Δικαστής φιλόπουλος απορρίφθηκε  έχοντας την στήριξη μόνο του Ολυμπιακού.

 

} Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν ψήφισε την πρόταση του ΠΑΟΚ δείχνει πόσο δίκαιο είχε ο Μάκης Γκαγκάτσης που ζήτησε την εξαίρεση του συγκειμένου Δικαστή.

 

} Στην κλήρωση των Ευρωπαϊκών αγώνων, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Δικηγόρος Αχιλλέας Μαυρομάτης, γιατί ο Μάκης Γκαγκάτσης συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και έδινε τη δική του μάχη.

} Από την κλήρωση προέκυψε ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη, την Σλόβαν  Μπρατισλάβας, και την Λικολν από το Γιβρατάλ.

} Ο ΠΑΟΚ έχει τις προϋποθέσεις να κατακτήσει την πρώτη θέση, αν οι παίκτες εφαρμόσουν την ίδια συνταγή που εφάρμοσαν στα δύο τελευταία παιγνίδια με Μποέμνιαν και Ριέκα.

 

} Ακόμη, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα δύο νέα αποκτήματα ίσως και άλλοι παίκτες που θα αποκτηθούν, δίνοντας μεγαλύτερη δύναμη στην ομάδα.

 

} Ο επί αρκετά χρόνια Γιατρός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γιγής έφυγε από τη ζωή για την μόνιμη κατοικία του, και εκεί θα συναντήσει τον πρώην Πρόεδρο Γιώργο Παντελάκη που για πολλά χρόνια συνεργάστηκαν στον μεγάλο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

} Ο Παναγιώτης Γιγής άφησε τον γιό του Γιάννη Γιγή που αποτελεί μέλος της Ιατρικής ομάδας, για να συνεχίσει το έργο του πατέρα του.

 

} Στην απόκτηση του Σιντκλέϊ προχώρησε ο ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου για να καλύψει μια θέση στην άμυνα.

} Ο Λουτσέσκου έκρινε ότι ο Βραζιλιάνος παίκτης είναι απαραίτητος στην ομάδα και πιο συγκεκριμένα στο χώρο της άμυνας.

 

} Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι οι προθέσεις του νέου Προέδρου της ΕΠΟ είναι πολύ καλές, και έχουν στόχο την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

} Το ερώτημα είναι αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης καταφέρει να αντιμετωπίσει τη συμμορία της Αθήνας, που έχει βρωμίσει το ποδόσφαιρο αρκετές δεκαετίες.

} Η δική μας πρόταση, η αν θέλετε η φιλική υπόδειξη που απευθύνουμε στον Πρόεδρο της ΕΠΟ είναι, να μην επιτρέψει τη ν συμμορία της Αθήνας να παίξει με την αξιοπρέπειά του, γι αυτό αν διαπιστώσει μια τέτοια πρόθεση, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τα βροντήξει και να φύγει.

Σχόλια