Καθυστερεί άλλο έναν μήνα η απόφαση του CAS για τον Άρη...

 

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο για το ποδόσφαιρο απέστειλε έγγραφο με το οποίο ενημερώνει τον Άρη πως η απόφαση για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι θα καθυστερήσει περαιτέρω. 

Το CAS, επρόκειτο να εκδώσει την απόφαση στις 15 Ιουλίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Σύμφωνα με το έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της Θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ, η απόφαση θα βγει ως τις 13 Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει πως ο Θοδωρής Καρυπίδης θα μπορέσει να συνεχίσει την ενίσχυση του Άρη και να προσθέσει στο ρόστερ κι άλλους παίκτες πέραν των Ιζέτ Χαΐροβιτς, Ντένις και Φαμπιάνο Λέισμαν που έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής.

Σχόλια

  1. Τα βαρίδια του παρελθόντος δεν αφήνουν την ομάδα να εξελιχθεί όπως πρέπει.... Και εδώ μπαίνει μια σημαντική παραμέτρος : Η λειψανδρεια στην διοίκηση της ομάδας δεν δικαιολογείται. Αυτό είναι καθαρά στην ευχέρεια του κ. Καρυπιδη να το αλλάξει. Για το καθαρά αγωνιστικό το πρόβλημα ξεκινάει με μια και μόνο ερώτηση : Έχει τελειώσει όπως έπρεπε η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ; Αν ναι τότε με βάση τον ισχύοντα νόμο οι αποφάσεις που δικαιώνουν ποδοσφαιριστές εναντίον της καινούργιας ΠΑΕ για οφειλές της παλιάς δεν θα έπρεπε να ισχύουν. Η πληρωμή των οφειλών από την καινούργια ΠΑΕ δείχνει πως κάτι θολό υπάρχει..... Αν θέλει ο κ. Καρυπιδης να ανέβει ο ίδιος και η ομάδα ένα επίπεδο πιο πάνω πρέπει να βρει συμπαίκτη ή συμπαίκτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου