ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο βολευτής Χήτας με...δυο χιλιάδες σταυρούς!

 Ελλείψει σοβαρών επιχειρημάτων, στην προσπάθειά του ο Τσίπρας να ασκήσει κριτική στη Κυβέρνηση, χρησιμοποίησε τα γνωστά μέσα που ελέγχει.

} Επιστράτευσε τα ακραία αριστερά στοιχεία, τα οποία προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, υποστηρίζοντας τους αρνητές.

} Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει αυτά τα επικίνδυνα παιγνίδια, το ΚΙΝΑΛ δια του εκπροσώπου του δήλωσε ότι συμφωνεί με την απόφαση της Κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων.

} Η επεισοδιακή διαδήλωση αρνητών στο Σύνταγμα, υποστηρίχθηκε από τους αντιεξουσιαστές που είναι γνωστό πως ελέγχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Το γεγονός , ότι ο Ερντογάν βρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σημαίνει, ότι ο Πρωθυπουργός  της Χώρας μας κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

 

} Ο δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς εκδηλώνει τάσεις αυτοκτονίας ενώ βρίσκεται στο Νοσοκομείο, γιατί εμφάνιση σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

} Αυτή είναι η καλύτερη πράξη που θα μπορούσε να κάνει ο επικίνδυνος δολοφόνος, γιατί αν τον αφήσουν ελεύθερο, θα συνεχίσει να αποτελεί μόνιμη απειλή για τον κάθε πολίτη.

} Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε το θύμα, όπως η 26χρονη Γαρυφαλιά ήταν μορφωμένη κοπέλα, και ο δολοφόνος σίγουρα είχε δείξει κάποια στοιχεία για τον χαρακτήρα του, και το ερώτημα είναι γιατί το κορίτσι δέχθηκε με τόσο μεγάλη ευκολία να κάνει κάμπινγκ με ένα προβληματικό άτομο, που τον είχε γνωρίσει μόλις πριν μερικούς μήνες;

} Αυτό είναι ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και ειδικότερα προς τις Ελληνίδες που δημιουργούν σχέσεις με λαθρομετανάστες Αφγανούς και Πακιστανούς, που έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και έχουν βεβαρημένο παρελθόν.

 

} Δεν υπάρχει ούτε ένας υγιής πολίτης, που να μη συμφωνεί με την απόφαση της Κυβέρνησης να υποχρεωθούν όλοι οι εργαζόμενοι, είτε είναι Υγειονομικοί, είτε είναι εκπαιδευτικοί, να εμβολιαστούν.

} Αν κάποιος προχωρήσει σε μια πρόχειρη έρευνα θα διαπιστώσει, ότι αυτοί που αρνούνται να εμβολιαστούν…. συμπτωματικά κατά 90% ανήκουν στον αριστερό χώρο.

 

} Το τραγικό στη περίπτωση είναι, ότι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά του Εμβολιασμού τάσσεται και η Ελληνική Λύση.

} Δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε γιατί ο Βελόπουλος είναι κατά του εμβολιασμού, εκτός και αν έχει κάποια προσωπική ενημέρωση από τον Χριστό, γιατί είναι γνωστό ότι ο… Κυριάκος έχει καλές σχέσεις…  μαζί του.

 

} Οι συγκυρίες πολλές φορές σε οδηγούν σε θαύματα, και ένα τέτοιο θαύμα αποτελεί η κατάκτηση μια θέσης στο Κοινοβούλιο από τον Κώστα Χήτα.

} Ούτε και ο πιο αισιόδοξος πολίτης μπορούσε να φανταστεί, ότι ο δημοσιογράφος μικρής εμβέλειας Κώστας Χύτας, θα μπορούσε να κατακτήσει μια έδρα στη Βουλή με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, και με 2000!!! σταυρούς περίπου.

 

} Αγαπητέ κακοήθη, αν η Νανά Αηδονά επιθυμούσε, θα μπορούσε όχι μόνο να είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και να εκλεγεί.

} Τη θέση μας αυτή την εκφράζουμε με σιγουριά, γιατί πρόκειται για μια συγκροτημένη γυναίκα ιδιαίτερα προικισμένη.

} Πρόκειται για μια εξαιρετική Κυρία, που καμιά σχέση δεν έχει με τη σύγκριση που προσπαθείς να κάνεις, γιατί είναι σαν να συγκρίνεις το… Παρίσι με τα Τίρανα.

Σχόλια