Με Λουτσέσκου ήταν τελειωμένος ο Ουάρντα

 

H επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ήταν δεδομένο πως θα οδηγούσε στην έξοδο τον Αμρ Ουάρντα. Ο Ρουμάνος αποδείχτηκε πως περίμενε στη γωνία τον Αιγύπτιο μέσο και με το παραμικρό θα τον οδηγούσε στην έξοδο.

Ο Ουάρντα ήξερε από την πρώτη στιγμή πως, με προπονητή τον Λουτσέσκου, που είναι προκατειλημμένος απέναντί του, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. O Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής έχει συμπεριφορά που για τους πολλούς είναι μη διαχειρίσιμη.

Όταν πρωτοπήγε στην Τούμπα ο Ρουμάνος δεν τον κράτησε στο ρόστερ, κι όταν ζήτησε την επιστροφή του μετά την εξαιρετική πορεία με τον Ατρόμητο, πολύ σύντομα, πάλι, συνέβησαν πράγματα που τον έκαναν έξαλλο και ζήτησε την απομάκρυνσή του.

Οι έξι μήνες με τον Γκαρσία προπονητή κύλησαν πολύ καλά, κάτι που αποδεικνύει πως και ο  Ουάρντα είχε το κουμπί του, ότι ακόμη κι ένας τόσο ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής με τον κατάλληλο τεχνικό ηγέτη μπορεί να βρει τις ισορροπίες του, μπορεί να λειτουργήσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα.

Ο Λουτσέσκου έχει άλλες λογικές. Και δεν θέλει να… νταντεύει κανέναν Ουάρντα που του χαλάει την ομάδα και δίνει το κακό παράδειγμα. Όπως και να έχει πάντως, ο Αιγύπτιος που είναι ικανός παίκτης αποτελεί απώλεια για τον ΠΑΟΚ.

Σχόλια