ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Η Ντόρα είναι μικρή ακόμα και έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να γίνει Υπουργός!

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνει να κυκλοφορήσει προς τα έξω η ιδέα, ότι είναι αποφασισμένος να ικανοποιήσει την επιθυμία του Τσίπρα, και να προχωρήσει σε εκλογές τον Σεπτέμβρη.

} Το μήνυμα αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Αλέξη αλλά ούτε και σε αρκετούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν συμφώνησαν με την πρόταση του Τσίπρα για εκλογές.

} Είναι λογικό να μη συμφωνούν οι Βουλευτές, γιατί γνωρίζουν ότι τις εκλογές με βάσει τις δημοσκοπήσεις θα τις κερδίσει η Νέα Δημοκρατία, και αυτοί θα χάσουν τις έδρες τους.

 

} Τα νταηλίκια έχουν ρίσκο Αλέξη, γιατί μπορεί να ικανοποίησες κάποιους ακραίους ζητώντας εκλογές, οι σοβαροί Βουλευτές όμως έχουν διαφορετική άποψη.

 

} Είσαι κακοήθης και ψεύτης, γιατί στη προσπάθειά σου να πληγώσεις την εικόνα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, διαλαλείς ανοησίες που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

} Η Περιφέρεια συνεχίζει να λειτουργεί εύρυθμα, γιατί μπορεί ο Περιφερειάρχης να έλλειψε μερικές ημέρες, άφησε πίσω όμως την εξαιρετική αναπληρώτρια Νανά Αηδονά, που κίνησε όλα τα θέματα με επιτυχία.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η Μητροπολιτική Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδη, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

} Για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν , τους ενημερώνουμε εμείς, ότι  η χρυσή Ολυμπιονίκης πήρε μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία, και για δύο θητείες κατέχει τη θέση της Μητροπολιτικής Αντιπεριφερειάρχη με πρόταση του Περιφερειάρχη.

} Αν για οποιονδήποτε λόγο η Βούλα δεν καταφέρει να πάρει το χρίσμα για το Ευρωκοινοβούλιο, τότε μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

} Είναι γεγονός ότι η Βούλα Πατουλίδου έχει μια δυναμική που της επιτρέπει να αισιοδοξεί ότι θα συμπεριληφθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

} Θα πρέπει όμως να διατηρεί τις απαραίτητες επιφυλάξεις, γιατί και ο Αυτιάς θεωρούσε σίγουρη την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο στις προηγούμενες εκλογές, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ.

 

} Γεγονός πάντως είναι, ότι το Ευρωκοινοβούλιο από την πλευρά της Ελλάδας είναι φορτωμένο με διάφορους καλλιτέχνες.

 

} Αυτός που θα συνεχίσει για μια ακόμη θητεία να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

} Ο Ζαγόρ έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλία εμπιστοσύνης με τους πολίτες, και αυτό του το δείχνουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

 

} Χθες σε μυστικό γεύμα που προκάλεσε ο Πρωθυπουργός με τους στενούς του συνεργάτες, συζητήθηκε πάλι το θέμα του ανασχηματισμού.

} Αρκετοί από τους συνεργάτες του συμφώνησαν ότι είναι ανάγκη να γίνει μια Κυβερνητική ανανέωση, αφενός να απομακρυνθούν αυτοί που απέτυχαν στο ρόλο τους, και αφετέρου να δοκιμαστούν νέα πρόσωπα που θα φέρουν νέο αέρα στο Κυβερνητικό σχήμα.

} Στο τέλος επικράτησε η ιδέα ότι πρέπει να περιμένει ο ανασχηματισμός, γιατί προηγούνται τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση και είναι πολλά.

 

} Στο ερώτημα ότι είναι καιρός να πάρει Υπουργική θέση η Ντόρα, ο Κυριάκος απάντηση αστειευόμενος, πως η Ντόρα είναι μικρή και έχει μέλλον.

 

Σχόλια