ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Η αριστερή κουκουβάγια που κάνει την πρόεδρο…


Η αριστερή …κουκουβάγια που για να εμφανιστεί στην εκδήλωση ασχολήθηκαν μαζί της και την περιποιήθηκαν σαράντα μάστορες και εξήντα μαθητάδες, αναφέρομαι σε αυτή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχρισε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάλεσε στην 47η επέτειο της Δημοκρατίας, όλους τους αριστερούς…. Συντρόφους της.

} Κάλεσε την Μάγδα Φύσσα, αλλά ξέχασε να καλέσει και τους γονείς εκείνων των δύο παιδιών που στην ίδια περίοδο δολοφόνησαν δύο… προοδευτικοί αριστεροί.

} Ακόμη ξέχασε να καλέσει τη Μάνα του… ήρωα Γρηγορόπουλου, όπως και τους γονείς του αριστερού πισωγλέντη.

 

} Μπορεί ο Τσίπρας να διαφωνεί με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα θεμιτά και αθέμιτα, προκειμένου να πληγώσει την εικόνα της.

} Φαίνεται όμως, πως ο Αλέξης απευθύνεται σε βουβό ακροατήριο, γιατί οι πολίτες δείχνουν εμπιστοσύνη στη Κυβέρνηση, και αυτό προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 15% ποσοστιαίες μονάδες.

 

} Δεν έχουμε καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι η Κυβέρνηση έχει διαπράξει κάποια σοβαρά λάθη, τόσο σε κάποιες αποφάσεις της όσο και σε αρκετές από τις επιλογές της.

} Το γεγονός όμως ότι οι πολίτες την στηρίζουν δείχνει, ότι μάλλον ο τρόπος που ασκεί αντιπολίτευση ο Τσίπρας είναι λανθασμένος και δεν τους πείθει.

} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίζεται στην πελατεία του, που την αποτελούν οι φίλοι του Κουφοντίνα, οι κουκουλοφόροι, οι αντιεξουσιαστές, οι καταληψίες και οι διάφορες αριστερές συλλογικότητες, εξουσία «γιοκ» όπως λένε και οι Τούρκοι.

} Κανένας σοβαρός πολίτης που αποτελεί και την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, δεν θέλει να ταυτιστεί με τους παραπάνω… πελάτες του ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Σχετικά με τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δυσκολεύεται να αποφασίσει, γιατί θα πρέπει να συμφωνήσουν και αυτοί που τον στηρίζουν.

 

} Θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι τα μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα τα Αθηναϊκά κανάλια, προκλητικά αγνοούν και δεν προβάλουν την μεγάλη επιτυχία του πολιτικού Απόστολου Τζιτζικώστα.

} Αν τα επιτεύγματα και γιατί όχι τα κατορθώματα που πέτυχε ο πολιτικός Απόστολος Τζιζικώστας, τα είχε πετύχει κάποιος από την Αθήνα αρεστός του συστήματος, τα κανάλια θα τον προέβαλαν σε καθημερινή βάση.

} Είναι μεγάλη επιτυχία για ένα πολιτικό, να κατακτά σε  εκλογικές διαδικασίες δύο φορές την μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, των επτά Περιφερειακών Ενοτήτων.

 

} Μεγάλη επιτυχία ακόμη θεωρείται, να ψηφίζεται από τους Περιφερειάρχες της Χώρας, και να κατακτά την Προεδρία στη ΕΠΝΕ.

} Πως μπορεί να αγνοήσει κάποιος τη πολύ μεγάλη επιτυχία του Απόστολου Τζιτζικώστα, να εκλεγεί Πρόεδρος τη Επιτροπής Περιφερειών Ευρώπης;.

} Όλες αυτές οι επιτυχίες έχουν ιδιαίτερη αξία, γιατί τις πέτυχε ένας νέος Μακεδόνας πολιτικός, που τόλμησε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και όχι μόνο.

 

} Κάποιοι που δεν έχουν επιτύχει τίποτα στη ζωή τους, και που έχουν την νοοτροπία κομμουνιστικών καθεστώτων, δεν μπορούν να δεχθούν αυτούς που έχουν πετύχει, γι αυτό και στη προσπάθειά τους να τους μειώσουν, χρησιμοποιούν γελοία επιχειρήματα του τύπου, πάτησαν επί πτωμάτων, κληρονόμησαν τενεκέδες λίρες και ένα σωρό ακόμη αηδίες που φυσικά δεν μπορούν να αποδείξουν.

 

} Σε απάντηση όλων αυτών, εμείς γνωρίζουμε κάποιον επιτυχημένο επιχειρηματία, που ούτε επι πτωμάτων πάτησε, αλλά ούτε και τενεκέδες λίρες κληρονόμησε.

} Αναφερόμαστε στον Κιουπελή Οδυσσέα, που μόνος του και χωρίς τη στήριξη κανενός, δημιούργησε μια υγιέστατη επιχείρηση με την Επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΜΗΣΗΣ», και που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο Αγίου Παύλου-Ν. Ηράκλειας Χαλκιδικής.

} Πρόκειται για μια μεγάλη και πολύ καλά οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση, που κάθε μέλος της οικογενείας έχει το δικό του ρόλο.

 

} Κάποιες άλλες Κυρίες μόλις πιάσουν τα πρώτα επιχειρηματικά χρήματα, καβαλάνε το καλάμι, σηκώνουν ψηλά το κεφάλι, και τα… επενδύουν σε λούσα και διασκεδάσεις.

} Η σύζυγος του Οδυσσέα Κιουπελή όμως ΕΛΕΝΗ, βρίσκεται καθημερινά στην επιχείρηση, και παίζει όλους τους ρόλους, από ταμίας μέχρι πωλήτρια.

} Όσο για τον Οδυσσέα, πρόκειται για ένα προικισμένο άνθρωπο που σε βγάζει αξονική με τα μάτια, και έχει την ικανότητα να μυρίζει τους απατεώνες από χιλιόμετρα μακριά.

 

 

Σχόλια