Ο Ιβάν ήρθε για τον ΠΑΟΚ ή για...διακοπές;

 

 Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα και η παρουσία του στο Πόρτο Καρράς μετά από τόσους μήνες απουσίας, σημαίνει και ένα νέο ξεκίνημα για την ΠΑΕ.

} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, για να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το μεγάλο μπάτζετ σε συνδυασμό με τις εύστοχες επιλογές παικτών γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

} Παραδείγματα έχουμε πολλά, και για να δικαιολογήσουμε τη θέση μας θα αναφέρουμε δυο που είναι και τα πλέον ξεκάθαρα.

 

} Ο Εσίτι ο Ελ Καντουρί ο Τσόλακ και άλλοι παίκτες ακριβοπληρώθηκαν από τον ΠΑΟΚ, ανέβασαν το μπάτζετ της ομάδας, δεν βοήθησαν όμως καθόλου αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να αλλάξει διοικητική φιλοσοφία ο Ιβάν Σαββίδης και να είναι περισσότερος προσεκτικός όταν καλείται να βάλει το χέρι τη τσέπη.

 

} Για να γίνει ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός και να μπορεί να διεκδικήσει διακρίσεις, δύο πράγματα πρέπει να συμβούν που είναι όμως βασικά.

} Θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να έχει διάθεση να διαθέσει χρήματα, και ο Λουτέσκου να επιλέξει τους κατάλληλους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα.

 

} Ο Σλοβένος Κούρτιτς είναι προσωπική επιλογή του Λουτσέσκου, και είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε, ότι ο Κούρτιτς έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένας παίκτης για να ενισχύσει μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

} Στο μεταξύ ο Ουάρντα για μια ακόμη φορά έδειξε με την συμπεριφορά του ότι έχει καβαλήσει το καλάμι, με αποτέλεσμα να πέσει στη δυσμένεια του Λουτσέσκου.

 

} Ο ηγέτης του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας μίλησε για την υπόθεση των τηλεοπτικών  δικαιωμάτων λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει κεντρική διαχείριση.

 

} Η τριμελής επιτροπή της ΚΑΕ που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο, δείχνει διάθεση να δημιουργήσει μια καλή ομάδα, και όλα συνηγορούν ότι θα πετύχει το στόχο της.

} Ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί ακόμη ευκολότερα, αν οι δύο παράγοντες Τριλυράκης και Στεργίου αποφασίσουν να βάλουν το χέρι στη τσέπη, γιατί αυτός που πληρώνει είναι μόνο ο Θανάσης Χατζόπουλος.

 

} Είναι βαρύ το έργο που έχει αναλάβει ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ, γιατί θα πρέπει και τη βρωμιά να καθαρίσει που υπάρχει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο εδώ και πολλές δεκαετίες, ώστε να ικανοποιήσει τόσο την UEFA όσο και την Πολιτεία που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε την εντολή από την UEFA και την Πολιτεία να σπάσει… αβγά αν χρειαστεί, και να καθαρίσει το αμαρτωλό καθεστώς που ταλαιπωρεί την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όπως αναφέρουμε και παραπάνω, εδώ και πολλά χρόνια.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι όλοι σχεδόν οι Πρόεδροι της ΕΠΟ, έχουν κατηγορηθεί και έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για διάφορες… αμαρτωλές πράξεις.

 

} Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι μέχρι σήμερα ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχει πλαισιωθεί από δικούς του έμπιστους συνεργάτες, και αυτό ως γεγονός εμάς τουλάχιστον μας ανησυχεί.

} Αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θέλει να χαλάσει την πολύ καλή ποδοσφαιρική και πολιτική του εικόνα, θα πρέπει να αλλάξει τρόπο διοίκησης, και αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε να σηκωθεί να φύγει με το κεφάλι ψηλά.

} Αν όμως παραμείνει στη θέση του, τότε θα πρέπει να στείλει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι αυτός είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ .

Σχόλια