ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στο δύσκολο έργο - Οι Ρεθυμνιώτες "έφτυσαν" τον Τσίπρα...

 Οι πολίτες του Ρεθύμνου έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στην εκδήλωση που οργάνωσαν έδωσαν το παρών ελάχιστοι.

} Οι πολίτες ακόμη και οι πλέον κομματικοποιημένοι όπως είναι αυτοί του Ρεθύμνου, απογοήτευσαν τον Τσίπρα.

} Αφού και οι Κρητικοί σε απέρριψαν Αλέξη, αυτό είναι ένα καθαρό δείγμα, ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και το δικό σου.

 

} Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν, ότι ήδη δύο σύντροφοι που ανήκουν στο άκρο του αριστερού χώρου, του έκαναν σκληρή κριτική.

} Σιγά-σιγά αλλά σταθερά το ... σύστημα που έχτισε ο Τσίπρας  άρχισε να καταρρέει, γι αυτό και υπάρχουν κάποιες φωνές  σε βάρος του.

} Εδώ που τα λέμε, αν λάβουμε υπόψη μας τη διαδρομή του Τσίπρα, κάθε  άλλο παρά αποτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί.

 

} Ο Αλέξης οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση και ο ίδιος γεύτηκε τη γλύκα της Πρωθυπουργίας, ανεξάρτητα αν στο τομέα αυτόν απέτυχε.

} Τώρα θα πρέπει ο Τσίπρας να περιμένει, αν και εμείς πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πάρει ποτέ την εξουσία, και το γιατί το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές.

 

} Από την πλευρά της Κυβέρνησης υπάρχει το πολύ σοβαρό επιχείρημα, ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα σε πολλούς και σημαντικούς τομείς.

} Αυτό είναι το θετικό κομμάτι της Κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί υπάρχει και η αρνητική της πλευρά.

} Την αρνητική της πλευρά την εντάσσουμε εμείς κυρίως στις λανθασμένες επιλογές προσώπων, και σε Υπουργοποιήσεις ανίκανων Υπουργών.

 

} Οι πρωτοκλασάτοι Υπουργοί όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, δεν έχουν πείσει για το έργο που έχουν επιτελέσει.

} Γιατί όμως ο Πρωθυπουργός συνεχίζει να τους κρατάει σε κρίσιμα Υπουργεία, αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να το αναλύσει ο κάθε απλός πολίτης.

} Ο Άδωνης εισπράττει την δήλωση μετά τις εσωκομματικές εκλογής ότι στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ο Μάκης Βορίδης έχει ισχυρό ... μπάρμπα στην Κορώνη που δεν είναι  άλλος από την Ντόρα.

Σχόλια