Φεύγει από την προετοιμασία ο ΑΙΓΥΦΤΙΟΣ! Πιάσανε λέει, τα...μητρικά της τη μάνα του!! Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ!!!


Γελάνε και οι τουλίπες στην Ολλανδία. Το ΓΙΔΙ, Αμρ Ουάρντα αποφάσισε να φύγει από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, όλως...τυχαίως, λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο που είχε στην προπόνηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και παρά το γεγονός ότι έπαιξε στο ματς με τη Σαρλρουά.

Ο Αιγύφτιος καραγκιοζοπαίκτης, αφού πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση το πρωί της Δευτέρας,  εισπράττοντας,  τα μπράβο από τον Ρουμάνο προπονητή για την ανταπόκριση που είχε στις ασκήσεις τακτικής, το μεσημέρι του ζήτησε... ακρόαση και του είπε ότι φεύγει γιατί η μάνα του λέει, στην Αίγυφτο, δεν είναι καλά!

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ διαρρέεται ότι και καλά, του δόθηκε η άδεια που ζήτησε κι έτσι αναμένεται το βράδυ θα αποχωρήσει από το ξενοδοχείο της αποστολής με προορισμό την Αίγυφτο.


Σχόλια

 1. Δάκτυλος του Καρυ ,που τον θέλει στην ομάδα .
  Λες Μπαλλαδόρε να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας Καρυ -Ιβαν για κάποια θέματα ?.
  Δεν είναι κακό πάντως ,να μιλάνε Ιβαν -Καρυ για σοβαρά θέματα που αφορούν τις ομάδες τους .


  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Ουάρντα έκανε κάτι που είναι πολύ σύνηθες στο ποδόσφαιρο, απλά οι άμπαλοι και οκνηροί ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ δεν βάζουν το μυαλό να δουλέψει συνηθισμένοι από τα χαρτάκια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

  Ο Ουάρντα έφυγε επειδή ήρθε ο Κούρτιτς. Αντιλήφθηκε πως μειώθηκαν οι θέσεις της εντεκάδας και πως η σεζόν που έρχεται θα τον βρει στον πάγκο. Ουάρντα οριστικά τέλος από σήμερα...

  O ΠΑΟΚ πληρώνει τα παιχνίδια που έκανε εδώ και χρόνια μαζί του και τον προβληματικό χαρακτήρα του.

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου