ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τα Αθηναϊκά κανάλια αγνοούν το έργο στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης..

 Ο παντελώς άγνωστος αριστερός τραγουδιστής Πετράκος, στην προσπάθειά του να κάνει αισθητή την παρουσία του, αγνοεί προκλητικά τους ειδικούς επιστήμονες, και αναφέρει στην ανάρτησή του, ότι δεν υπάρχει τέταρτο κύμα πανδημίας, διαψεύδοντας τους Λοιμωξιολόγους.

} Καλά θα κάνει ο Πετράκος να πάει σε κάποιο Νοσοκομείο για να δει τι συμβαίνει, και τότε να δούμε αν συνεχίσει να έχει αυτές τις ιδέες, δήλωσε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής.

 

} Το κλάμα και οι αναστεναγμοί της Μαρίνας Πατούλης για τον χωρισμό της με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, κράτησε μόνο μερικές εβδομάδες.

} Η…μοντέρνα Μαρίνα Πατούλη, φαίνεται πως βρήκε το… φάρμακο που θεράπευσε τον πόνο της από την χωρισμό της με τον Γιώργο, και ξεσάλωσε στη Μύκονο διασκεδάζοντας με καλές παρέες.

} Λαμβάνοντας υπόψη του κάποιος τη συμπεριφορά της Μαρίνας, δικαιολογεί την απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής να την δείξει την …. Κόκκινη κάρτα.

 

} Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας δήλωσε, ότι ματαιοπονούν όσοι θέλουν να βάλουμε την ομοφυλοφιλία στα σχολεία.

} Στη… Δημοκρατική Ελλάδα όμως, οι πλέον ευεργετημένοι είναι οι πισωγλέντηδες, γι αυτό και ο αριθμός τους αυξάνει συνεχώς.

 

} Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική Χώρα που δέκα περίπου κόμματα διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή, με αποτέλεσμα να εκπροσωπούνται μόνο… έξι!!!!

} Στη Δημοκρατική Αμερική υπάρχουν μόνο δύο κόμματα, ενώ στις….δημοκρατικές κομμουνιστικές Χώρας που θαυμάζει ο Τσίπρας, υπάρχει μόνο ένα κόμμα.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, η μεγάλη επιτυχία του Απόστολου Τζιτζικώστα, δεν έχει προβληθεί σχεδόν καθόλου από τα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

} Οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός, είχε καταφέρει να κατακτήσει για δεύτερη Θητεία την μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Προεδρία στην ΕΠΝΕ, αλλά και την μεγάλη Ευρωπαϊκή επιτυχία, να εκλεγεί Πρόεδρος Επιτροπής Περιφερειών Ευρώπης, τα κανάλια της Αθήνας, θα έπαιζαν το μεγάλο αυτό κατόρθωμα, για πολλούς μήνες.

} Είναι αλήθεια και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι το κατεστημένο της αμαρτωλής Αθήνας, υπολογίζει για να μην πούμε φοβάται τον Απόστολο Τζιτζικώστα γιατί γνωρίζει ότι αργά η γρήγορα ο Μακεδόνας πολιτικός, θα κληθεί από τους πολίτες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.

 

} Το θέμα με την συμπεριφορά του Ερντογάν έχει εξοργίσει τους πάντες γιατί διαπιστώνουν ότι αρκετές φορές έχει περάσει την κόκκινη γραμμή, αλλά η Ενωμένη Ευρώπη και ειδικότερα η κωλόγρια της Γερμανίας του βάζει συνεχώς πλάτες, γεγονός που αποθρασύνει τον Τούρκο Πρόεδρο.

 

} Ένας Πατέρας βίαζε την κόρη του από δέκα ετών μέχρι τα 17της χρόνια, και στη συνέχεια την ανέλαβε ένας Απόστρατος Αστυνομικός που εξέδιδε το κορίτσι. Η σήψη της ελληνικής κοινωνίας…

 

} Στο ΣΥΡΙΖΑ πίστεψαν ότι βρήκαν την ευκαιρία, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός, και επιτέθηκαν στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ελλείψει άλλων σοβαρών επιχειρημάτων.

} Το σύνθημα «Προοδευτικός» που χρησιμοποιούν συνήθως τα αριστερά κόμματα, άρχισαν να εξοργίζουν τους πολίτες που γνωρίζουν τη λειτουργία τους.

} Πόσο προοδευτικό όμως μπορεί να θεωρείται ένα αριστερό κόμμα, όταν βαπτίζουν την Δικτατορία Δημοκρατία κοροϊδεύοντας τους πολίτες κατά τον χειρότερο τρόπο;

 

} Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα φτάναμε σε μια εποχή που προοδευτικός χαρακτηρίζεται αυτός που έχει ζωγραφίσει το σώμα του, αυτός που σέρνει μαζί του ένα κοπρόσκυλο, και είναι πούστης;

} Τέτοια… πρόοδο δεν την χρειάζονται οι υγιείς πολίτες, αυτοί που κάνουν μια ενάρετη ζωή, και που δεν στήνονται στα τέσσερα.

Σχόλια