ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Έχουν άποψη για το εμβόλιο και οι...πανελίστριες!!Οι Υγειονομικοί που θα έπρεπε να είναι πρώτοι που θα στηρίξουν την απόφαση της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της Πανδημίας, αρνούνται να εμβολιαστούν και με την πράξη τους παρασύρουν και κάποιους άλλους αφελείς πολίτες.

} Στο Αχιλλοπούλειο οι εργαζόμενοι απειλούν με αγωγές την Κυβέρνηση γιατί τους υποχρεώνει να εμβολιαστούν.

 

} Καυγάς στον αέρα ξέσπασε ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και της… Πανελίστριας Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

} Η Κόσιαβα αρνείται να εμβολιαστεί, και είχε σκληρή αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη.

} Ένα ξέκωλο,  από αυτά που εμφανίζονται στα κανάλια και οι γνώσεις τους για τον κοροναιό είναι ανύπαρκτες, παρασύρουν κάποιους αφελείς, και αυτό είναι έκανε τον Γιώργο Πατούλη να βγει από τα ρούχα του.

 

} Πώς μπορεί να έχει άποψη για το εμβόλιο κάποια Κόσιαβα που χαρακτηρίζεται πανελίστρια σε κάποια εκπομπή, και να μην έχει άποψη ένας Γιατρός, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών;

 

} Νεαροί που αποβιβάστηκαν από το πλοίο που τους έφερε από τη Μύκονο στο Πειραιά, ρωτήθηκαν αν τους έγινε κάποιος έλεγχος και απάντησαν αρνητικά.

} Κατά τα άλλα οι αρμόδιοι διαλαλούν, πως ο έλεγχος που γίνεται στα καράβια τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από αυτά, είναι πολύ αυστηρός!

 

} Τα έξοδα της Κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου θα τα καλύψει η Κυβέρνηση με δημόσια δαπάνη, για όσο προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια ο Τραγουδιστής.

} Σίγουρα δεν θα πτωχεύσει η Ελλάδα πληρώνοντας τα έξοδα κηδείας του Βοσκόπουλου τιμής ένεκεν για τα τραγούδια που μας χάρισε.

} Υπάρχουν όμως άλλες περιπτώσεις που κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα, αλλά όταν πέθαναν πέρασαν απαρατήρητοι.

 

} Ο Ερντογάν υλοποιεί το πρόγραμμά του για τον διαχωρισμό της Κύπρου και συνεχίζει να προκαλεί με όσα λέει και κάνει, η Ενωμένη Ευρώπη όμως απαντάει με… αφορισμούς.

} Ο Τούρκος Πρόεδρος γνωρίζει έχει τη στήριξη της ισχυρής κωλόγριας, και κάνει ότι γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

} Πώς μπορεί να χαρακτηρίζεται Ενωμένη Ευρώπη, όταν μέλος αυτής η Γερμανία πουλάει Υποβρύχια και άλλα όπλα στην Τουρκία, που απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο;

 

} Η Ενωμένη Ευρώπη υπάρχει μόνο θεωρητικά, γιατί πρακτικά υπάρχει πρώτα το συμφέρον, και αυτό ακριβώς κάνει η κωλόγρια της Γερμανίας.

 

} Μπορεί σε αυτή τη κρίσιμη οικονομική περίοδο, η διάθεση χρημάτων για την αγορά πολεμικού υλικού να θεωρείται σκληρή πράξη.

} Αυτό όμως κρίνεται απαραίτητο, γιατί ο Ερντογάν δεν δίνει μία από τυχόν κυρώσεις που όπως λέει η…. Ενωμένη Ευρώπη θα επιβάλουν στην Τουρκία.

 

} Τα Ραφάλ φοβούνται οι Τούρκοι, τον καλά οργανωμένο Ελληνικό Στρατό υπολογίζει ο Ερντογάν και κανέναν άλλο.

 

} Πέρασαν πενήντα χρόνια από τότε που η Τούρκοι κατέλαβαν ένα μεγάλο κομμάτι της Κύπρου, τι έκαναν οι σύμμαχοί μας και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι να διώξουν τον Τούρκικο Στρατό από το Νησί;

} Απολύτως τίποτα, και το ίδιο θα κάνουν αν συμβεί κάτι παρόμοιο, γι αυτό επιμένουμε εμείς, ότι είναι άμεση ανάγκη η ενίσχυση της Ελληνικής Αεροπορίας και όχι μόνο.

Σχόλια

  1. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΣΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 5 ΣΑΡΔΑΜ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου