Ζήτησε Κούρτιτς και τον έχει ο Λουτσέσκου...

 

 


Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Λουτσέσκου σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη ζήτησε να μάθει ποιες είναι οι προθέσεις του για τον ΠΑΟΚ.

} Ο ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε τη θέση του στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας, αν θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα και έξω από την Ελλάδα, ή αν θέλει να δημιουργήσει μια ο μάδα μικρής δυναμικότητας και ό,τι ήθελε προκύψει.

} Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση, θα πρέπει να προχωρήσουμε στην απόκτηση ικανών παικτών συνέχισε ο Λουτσέσκου, και έναν τέτοιο παίκτη θεωρεί ο Ρουμάνος τεχνικός τον Κούρτιτς.

 

} Ο Κούρτιτς κατά τον Λουτσέσκου, μπορεί να καλύψει την αδυναμία της ομάδας στη μεσαία γραμμή η αδυναμία της οποίας είναι εμφανής. Έτσι, ο παίκτης έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

 

} Ο Λουτσέσκου δεν είναι μόνο ένας καλός προπονητής, έχει την ικανότητα να πείθει τον συνομιλητή του, και πιστεύουμε πως αυτό έκανε και με τον Ιβάν Σαββίδη.

} Θεωρούμε σίγουρη την οικονομική υπέρβαση, γιατί παίκτες της αξίας του Κούρτιτς δεν μπορεί να τους αποκτήσει με ψίχουλα.

} Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και έχουν ποδοσφαιρική κρίση μας είπαν, ότι ο Κούρτιτς είναι μια κλάση καλύτερος από τον Μίσιτς πριν τον τραυματισμό του.

 

} Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έβαλε την αγωνιστική περίοδο με τον Ελ Καντουρί που όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

} Επίσης στο χώρο του  κέντρου χρησιμοποιήθηκαν ο νεαρός και άπειρος Τσιγγάρας και τα πήγε αρκετά καλά, όπως και ο Ουάρντα με τα γνωστά σκαμπανεβάσματα.

 

} Η τριμελής επιτροπή της ΚΑΕ κάνει καλή δουλειά, και κατάφερε να κρατήσει αρκετούς από τους περσινούς παίκτες, και να προσθέσει στη δύναμη της ομάδας νέους και καταξιωμένους.

 

} Ορισμένοι καλοί... κατά τα άλλα  ΠΑΟΚτσήδες, ακόμη δεν μπορούν να συνηθίσουν το γεγονός, ότι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος όχι μόνο κατέκτησε τη θέση του Προέδρου στον ΕΣΑΚΕ, αλλά τα πηγαίνει και πολύ καλά.

} Πρόκειται για όλους εκείνους που συχνάζουν στο γνωστό καφενέ, που δεν έρχονται στο γήπεδο, μπορούν όμως να κάνουν αρνητική κριτική.

 

} Η Προεδρία της ΕΠΟ κάθε άλλο παρά εύκολο υπόθεση είναι, και αυτό το βιώνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη πράξη.

} Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει ο νέος Πρόεδρος  να αλλάξει μια κατάσταση που την έχουν δημιουργήσει βρώμικη ποδοσφαιρικοί παράγοντες, και που δεν λένε να απομακρυνθούν από την ΕΠΟ.

 

} Η UEFA και η πολιτεία πιστεύουν ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο πλέον κατάλληλος να καθαρίσει τη βρωμιά που υπάρχει, και να γκρεμίσει τις γνωστές παράγκες που χρόνια τώρα παίζουν το δικό τους βρώμικο ρόλο.

Σχόλια