ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Κάνε αργία τη Δευτέρα για να πάει τριήμερο ο Τσίπρας!

  

Δεν πρόκειται να επιστρέψω στη δημοσιογραφία και στην τηλεόραση είχε δηλώσει ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

} Ο Πρόεδρος, όπως όλοι οι Πολιτικοί άλλωστε δεν κράτησε το λόγο του, και επέστρεψε στον Κανάλι ΑΛΦΑ, με ειδική εκπομπή.

 

} Ο Αριστερός Φιλιππίδης οδηγήθηκε στις Φυλακές της Τρίπολης, μαζί με τον Λυγνάδη και άλλους… σεξουαλικούς με το έτσι θέλω άνδρες.

} Η Δικαιοσύνη ξέχασε τον Κιμούλη που έχει υποπέσει σε εγκληματικές πράξεις…

 

} Η Κυβέρνηση υποχρεώνει τους εκπαιδευτικούς και πολύ καλά κάνει προσθέτουμε εμείς, να εμβολιαστούν για να προστατέψουν τα παιδιά από τον θανατηφόρο ιό.

} Οι εκπαιδευτικοί που αρνιούνται να εμβολιαστούν, κατά τη δική μας εκτίμηση είναι αριστερών πεποιθήσεων, θέλουν να αντιπολιτευτούν την Κυβέρνηση και αδιαφορούν για την προστασία των παιδιών.

 

} Ο Τσίπρας εμφανίστηκε στη Βουλή και δήλωσε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στην Κυβέρνηση, θα καταργήσει τη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.

} Ακόμη ο Αλέξης δήλωσε χωρίς να ντρέπεται ότι όταν θα πάρει την εξουσία στα χέρια του, θα επαναφέρουν την Δικαιοσύνη στο ύψος της.

} Δεν είναι όμως οξύμωρο και αντιφατικό να μιλάει ο Τσίπρας για αντικειμενική δικαιοσύνη, όταν είναι γνωστό πως ανακάλυψε τον καμπούρη των Παπαγγελόπουλο, που στόχος του ήταν να βρωμίσει τους αντιπάλους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ;

 

} Ο Παπαγγελόπουλος πιθανόν με εντολή της τότε Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, για να βρωμίσει τη μισή σημερινή Κυβέρνηση και τους πρώην Πρωθυπουργούς Σαμαρά-Βενιζέλου, ανακάλυψε το σκάνδαλο της Νοβάρτις.

 

} Όσο τα προβλήματα θα παραμένουν στην πρώτη γραμμή και ειδικότερα αυτό της πανδημίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δύσκολα θα αποφασίσει ανασχηματισμό στην Κυβέρνηση.

} Για να μη χάσει την επαφή με τα μέσα ενημέρωσης και προκειμένου να κάνει αισθητή την παρουσία του ο Τσίπρας εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης και πρότεινε στη Κυβέρνηση να αποφασίσει αργία για την Δευτέρα λόγω ζέστης.

} Από εδώ τα είχε από εκεί τα είχε ο Αλέξης έδειξε την…αγάπη του πάλι στους εργαζομένους, που προσπαθεί να τους κοροϊδέψει.

 

} Αυτούς τους… προοδευτικούς που αρνιούνται να εμβολιαστούν,   που…συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο και κάνουν αντιπολίτευση και που σπέρνουν τον θάνατο σε συνανθρώπους τους, θα πρέπει να μη γίνονται δεκτοί  στα Νοσοκομεία.

} Αυτοί που προκαλούν με τη συμπεριφορά τους, θα πρέπει να πληρώσουν και το ανάλογο κόστος όταν χρειαστεί.

 

} Μυστική συνάντηση υπήρξε ανάμεσα στον Ανδρέα Λοβέρδο και σε στελέχη του πρώην ΠΑΣΟΚ, που διαπιστώνουν ότι η παρουσία ενός νέου ΠΑΣΟΚ κρίνεται απαραίτητη.

} ,Και αυτό συμβαίνει γιατί όπως λένε τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη δύσκολα θα καταλάβει ότι με τη πολιτική της συμπεριφορά, παίζει το παιγνίδι τουΤσίπρα.

Σχόλια