Ο Άρης θέλει προπονητή...

 


 

Οταν μια αποτυχία επαναλαμβάνεται 3 φορές , σημαίνει ότι κάτι δεν γίνεται σωστά . Καιρός είναι ο Καρυ να ξοδέψει λεφτά για το αυτονόητο δηλαδή για προπονητή .

Πέρυσι έφερε τρείς φόρ και παίζει μόνο αυτός που ήρθε σαν ρεζέρβα Πόσα λεφτά ξοδεύτηκαν Καρυ ,μόνο για αυτή τη θέση με σχεδόν μηδενικό αποτέλεσμα ? Δεν είναι καιρός να φέρεις ένα προπονητή που να φτιάξει ομάδα ? 


Η ομάδα δεν έχει δυνάμεις γιατί μετά το 70 κάποιοι παίκτες δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και περίμεναν απο τον μεγαλύτερο απ όλους σε ηλικία δηλ τον Γκάμα να βγάλει το φίδι απο την τρύπα .


Η ομάδα χρειάζεται εξορθολογισμό και προπονητή και επιτελείο που να την βοηθήσουν γιατί ο Μάντζιος μέχρι εδώ μπορούσε και τον ευχαριστούμε .

Σχόλια

  1. Ξέχασα να γράψω για την εμμονή του Μάντζιου με τον Ντένις .
    Προπονητή Μάντζιε ,όταν ένας τερματοφύλακας τρώει στους 2 πρώτους του αγώνες 4 γκολάκια και ακόμη ψάχνει να δεί πώς πήγε η μπάλα στο πλεκτό ,δεν τον βάζεις στον επόμενο κρίσιμο αγώνα .Έφταιγε χθές για το γκόλ ? οχι δεν έφταιγε ,αλλά θα μπορούσε και να το αποκρούσει .Αλλά σε 2 φάσεις εντελώς ακίνδυνες δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα ,χωρίς να υπάρχει λόγος .Και Μάντζιε ,πέρυσι τα ίδια έκανες με τον Κουέστα ,όταν δεν τον έβαζες να παίξει γιατί ήρθε ο γίγαντας του 1.81 -με τις τάπες- Μπουσέ .Φέτος θα γίνει κανονικά η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ,εσύ που θα την δείς ;


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου