Ο Ζαγοράκης ή θα εισπράξει τα μπράβο και τα ζήτω, ή τη χλεύη...

 

 


 

Αποδεικνύεται στην πράξη πλέον, ότι ο Λουτσέσκου εκτός από ικανός και επιτυχημένος προπονητής, είναι και ένας εξαιρετικός μπορούμε να πούμε διπλωμάτης.

} Αυτό προκύπτει από το γεγονός, ότι κατάφερε να αλλάξει τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη και με τα εύστοχα επιχειρήματά του να τον κάνει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

} Είναι ξεκάθαρο, ότι η επιλογή για την απόκτηση του Σλοβένου παίκτη Κούρτιτς, είναι προσωπική απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού.

 

} Μια ομάδα που έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα και έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν μπορεί τώρα να παίζει το ρόλο του Κομπάρσου, φέρεται να είπε ο Λουτσέσκου στον Ιβάν Σαββίδη και να τον έπεισε.

} Δεν γνωρίζουμε αν ο Λουτσέσκου καταφέρει να επαναλάβει τη μεγάλη επιτυχία της αγωνιστικής περιόδου 2019.

} Γνωρίζουμε όμως, ότι στόχος του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι, να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, ικανή να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας.

 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποία μας γράφει, ποια μπορεί να είναι η πορεία του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Προεδρία της ΕΠΟ.

} Αγαπητέ φίλε, κατά τη δική μας εκτίμηση, ο Θοδωρής Ζαγοράκη ως Πρόεδρος της ΕΠΟ έχει δύο βασικούς δρόμους να επιλέξει.

} Ο πρώτος δρόμος είναι να επιχειρήσει να σπάσει το απόστημα και να καθαρίσει τη βρωμιά που έχει συσσωρευτεί εδώ και αρκετά χρόνια δείχνοντας την προσωπικότητά του, και να ικανοποιήσει την επιθυμία των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.

 

} Ο δεύτερος δρόμος είναι, να συμβιβαστεί με το κατεστημένο και τη συμμορία της Αθήνας προκειμένου να παραμείνει στη θέση του, και να εισπράξει την χλεύη του κόσμου.

 

} Η θέληση και η αγάπη ενός παράγοντα για την ομάδα, μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το σοβαρό εμπόδιο που είναι το χρήμα, και μεγάλη απόδειξη αποτελεί η περίπτωση του Θανάση Χατζόπουλου.

} Βέβαια, ο Θανάσης Χατζόπουλος φρόντισε να απαλλαγεί από την παρουσία του Άρη Καρακούση που προσέφερε την εμπειρία του αλλά και το … μυαλό του, και έβαλε στη διοίκηση της ΚΑΕ παράγοντες που του οικονομικό τους είναι ανθηρό.

} Πάντως μέχρι τώρα από τον Τριλυράκη δεν είδαμε η αν θέλετε δεν γνωρίζουμε αν ο φίλος του Θανάση Χατζόπουλου έβαλε το χέρι στη τσέπη.

 

} Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον Ιβάν Σαββίδη, ότι με δύο τρεις αξιόλογες μεταγραφές μπορεί τα διαρκείας να εκτοξευτούν, και να φτάσουν σε αριθμό το ρεκόρ που κατέχει ο Θοδωρής Ζαγοράκης ως Πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

} Το ερώτημα που απασχολεί τους φιλάθλους είναι, ποιο είναι το μέλλον του Καγκάβα στο ΠΑΟΚ, και αν ο Λουτσέσκου μπορεί  να αξιοποιήσει τον Ιάπωνα.

} Όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει την προπονητική του εικόνα, και θα φροντίσει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που να μπορεί να διεκδικήσει διακρίσεις.

 

} Κάποιοι άσπονδοί φίλοι του Μάκη Γκαγκάτση του ρίχνουν συνεχώς λάσπη και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πληγώσουν την καλή του εικόνα.

} Στη προσπάθειά τους να πετύχουν το στόχο τους, έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ακόμη και τον Πατέρα του, που υπήρξε για αρκετά χρόνια Πρόεδρος της ΕΠΟ.

} Μακάρι ο Μάκης να έχει τα χαρίσματα του Πατέρα του, γιατί για μας ο Βασίλης Γκαγκάτσης είχε μια καταπληκτική πορεία στο Ποδόσφαιρο ως Πρόεδρος της ΕΠΟ.

 

} Έχει σκεφθεί κάποιος, σε πόσες δοκιμασίες έχει περάσει ο Μάκης Γκαγκάτσης, ώστε ο Ιβάν Σαββίδης να τον εμπιστευθεί, και να τον χρήση Αντιπρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο, και Γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

} Σήμερα, ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ και μέλος της εκτελεστικής Επιτροπής, ο Μάκης Γκαγκάτσης παίζει σημαντικό ρόλο και προστατεύει τα συμφέροντα της ομάδας.

} Με συνεργάτιδα την δραστήρια, την ευγενική, την αποτελεσματική και την έντιμη Αντιγόνη, ο Μάκης Γκαγκάτσης καταφέρνει να λειτουργία την ΠΑΕΠΑΟΚ με επιτυχία.

 

} Ποιος αλήθεια θυμάται, ότι τόσο τον Μάκη Γκαγκάτση όσο και την Αντιγόνη, τους έχει επιλέξει και τους έχει φέρει στο ΠΑΟΚ ο τότε Πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης;

} Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε, ότι για την επιλογή τους συμφώνησε και ο τότε Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Βιολίδης.

} Και όπως είναι γνωστό, ο Ηλίας ως … λαγωνικό μυρίζει από χιλιόμετρα μακριά τόσο τους κατεργάρηδες, όσο και τους ικανούς.

Σχόλια

  1. Επειδή κανείς από τους διοικούντες της ΕΠΟ δεν θέλει να χάσει τις εξουσίες του θεωρώ πολύ δύσκολο να μπορέσει να το αλλάξει μέσω της Ολιστικής Μελέτης ο Θ. Ζαγορακης.
    Σαν φίλαθλος του Αρη έχω να θέσω ορισμένα ερωτήματα : Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται το πόρισμα της ΕΠΟ για την υπόθεση του Ντουρμισαι που χρέωσε 500.000 την ομοσπονδία και απαγόρεψε την ομάδα μου να κάνει μεταγραφές ποδοσφαιριστων; Δεν θα έπρεπε οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι να απομακρύνθουν από την ΕΠΟ; Δεν θα έπρεπε να έχει κοινοποιηθεί το πόρισμα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ; Αληθεύει ότι το συγκεκριμένο πόρισμα βρίσκεται στο σπίτι πρώην στελέχους της ΕΠΟ και δεν το έχει ζητήσει κανείς; Γνωρίζει κανείς τους υπεύθυνους που έδωσαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα προσωπικά δεδομένα του κ. Σιαμπανη; Έχουν τιμωρηθεί οι συγκεκριμένοι κύριοι; Έχουν αποδοθεί οι προβλεπόμενες ποινές ( εάν υπάρχουν) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την δημοσιοποιηση των προσωπικών δεδομένων του κ. Σιαμπανη; Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα γνωρίζει όλα αυτά; Είναι σε θέση να απαντήσει;
    Τα ερωτήματα αυτά βασίζονται σε γεγονότα και όσο μένουν αναπάντητα τόσο μένουν οι σκιές πάνω σε πρόσωπα και ομάδες.... Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο κ. Ζαγορακης δεν μπορεί να αναβάθμισει το Ελλ. ποδόσφαιρο με τις παρούσες συνθήκες. Είχε ίσως μια μοναδική ευκαιρία να ξεμπροστιασει πρόσωπα και πράγματα αλλά η δήλωση του για την πολυκροτη υπόθεση της πολύιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης δεν αφήσε κανένα περιθώριο παρερμηνειας..... Μας έδειξε πως αντιλαμβάνεται το καλό του Ελλ. ποδοσφαίρου.
    Υ. Γ. Φίλε peet ο κ. Ζαγορακης εάν θέλει να γίνει δήμαρχος να ξεκινήσει από τον τόπο καταγωγής του. Η Θεσσαλονίκη θέλει ανθρώπους που έχουν εμπειρία και γνώση του αντικειμένου έτσι ώστε να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της πόλης και όχι άτομα με ισχυρές δημόσιες σχέσεις... Δες το ποιοι ήταν δήμαρχοι τα τελευταία χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου