ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ποιος εμποδίζει τον Ζέρβα να κάνει έργα για τη Θεσσαλονίκη;

 


 

Οι σοβαροί πολίτες όταν διαβάζουν και ακούνε τους αρμοδίους να δηλώνουν ότι στη Χώρα μας υπάρχει έξαρση βίας, γελάνε και εξοργίζονται συγχρόνως.

} Γελάνε γιατί η Βία έπαψε να αποτελεί είδηση, και εξοργίζονται γιατί γνωρίζουν ότι τη βία την προκαλούν οι χαλαροί νόμοι που εφαρμόζονται στη Χώρα μας.

} Πώς όμως να μην υπάρχει έξαρση βίας στη Χώρα μας, όταν το έγκλημα δεν τιμωρείται, και όταν κάποιος δολοφόνος καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη όπως συνήθως συμβαίνει, σε επτά έως δέκα χρόνια θα είναι ελεύθερος;

 

} Πριν ένα περίπου μήνα ο πιλότος σκότωσε την γυναίκα του χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τη πράξη του.

} Προχθές ένας άλλος 30χρονος σκότωσε τη σύντροφό του στη Φολέγανδρο που πήγαν να περάσουν τις διακοπές τους, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την πράξη του…

} Αλλά και μια γυναίκα στις Σέρρες, μαχαίρωσε άντρα στο λεωφορείο…

 

} Ο Πασχαλίδης,  που για τις καλλιτεχνικές του ανάγκες έγινε Ρέμος δήλωσε, ότι σε περίπτωση που η Κυβέρνηση προκαλέσει lockdown στη Μύκονο, θα προκαλέσει πολύ πόνο, και αυτό θα το διαπιστώσει μετά τις…. Εκλογές.

} Με βάση τη δήλωση αυτή σημαίνει, ότι ο Ρέμος ενδιαφέρεται μόνο για τα έσοδα των καταστηματαρχών του Νησιού, όχι όμως και για τους θανάτους των πολιτών μας που πάλι άρχισαν να αυξάνουν.

 

} Θέλω να κάνω τις γειτονιές ανθρώπινες δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας, και κανείς δεν διαφωνεί μαζί του.

} Η ένσταση η δική μας έχει να κάνει με το γεγονός, ότι αφού αυτός έχει το καρπούζι και το μαχαίρι γιατί δεν προχωρεί στο στόχο του;

} Ακόμη, ανθρώπινο κατά τη δική μας εκτίμηση θα πρέπει να γίνει και το κέντρο της Θεσσαλονίκης, γιατί μετά από κάποια συγκεκριμένη ώρα, κυκλοφορούν μόνο λαθρομετανάστες που ρημάζουν χωρίς κανένα έλεγχο ότι βρουν μπροστά τους.

 

} Κανείς δεν αμφιβάλει, ότι στη προσπάθειά της η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα πολλά και σοβαρά  προβλήματα, μπορεί να διέπραξε και κάποια λάθη.

} Μπορεί όμως να φανταστεί κάποιος, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν στη Κυβέρνηση βρίσκονταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας στη θέση του Πρωθυπουργού;

 

} Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι οι υγιείς και οι σοβαροί πολίτες εμπιστεύονται τη σημερινή Κυβέρνηση ακόμη και όταν παίρνει λανθασμένες αποφάσεις.

} Αυτό προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις, ανεξάρτητα  αν ο Τσίπρας άρχισε να λεονταρίζει και να ζητά εκλογές, ενώ γνωρίζει ότι θα τις χάσει.

 

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι από τα 28 Κράτη της Ενωμένης Ευρώπης, μόνο η Ελλάδα είχε αριστερή Κυβέρνηση.

} Το ερώτημα είναι το εξής. Είναι τόσο προοδευτικοί οι Έλληνες η είναι τόσο ηλίθιοι όπως θα έλεγε και ο Στρατηγός Κονδύλης;

 

} Τα σοβαρά προβλήματα δεν επιτρέπουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει και στον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, αφήνοντας αυτή την εκκρεμότητα για αργότερα.

} Υπέρ του ανασχηματισμού της Κυβέρνησης είναι και η Ντόρα, που σημαίνει ότι αυτός έστω και με κάποια καθυστέρηση θα γίνει.

 

} Αγαπητέ μου η περίπτωση του Σταύρου Καλαφάτη μας θυμίζει την αντιμετώπιση που έχει ο Ελ Καντουρί από τους εκάστοτε προπονητές, γιατί ενώ δεν αποδίδει συνεχίζουν να τον κρατούν στην… ομάδα.

} Από τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης, μόνο ο Σταύρος Καλαφάτης συμμετέχει στο Κυβερνητικό σχήμα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές απορίες και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

 

} Το πάγιο δικό μας ερώτημα είναι, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αξιοποίησε τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο , που παλαιότερα με την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε ως Υφυπουργός Υγείας μια επιτυχημένη θητεία;

} Όπως και άλλες φορές το έχουμε τονίσει, η Μαρία Αντωνίου που εκπροσωπεί τον Πρωθυπουργό στο Γραφείο που βρίσκεται στο Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, έχει μια καλή παρουσία, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητη από τους φίλους της Παράταξης, αλλά και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης γενικότερα.

 

Σχόλια

 1. Ο Ζέρβας αποδεικνύεται χειρότερος απο τον Μπουτάρη -δυστυχώς .
  Η πόλη όλη βρωμάει και ο Ζέρβας πετάει αετό .
  Ξοδεύονται κοντά στα 5 εκ για τα δημοτικά ΜΜΕ ,ενώ οι κάδοι είναι διαλυμένοι ,τα απορριμματοφόρα σε κακή κατάσταση και δεν πλένονται -απολυμαίνονται οι θέσεις των κάδων και οι ίδιοι οι κάδοι .
  Αν θέλει να κάνει τις γειτονιές πιό ανθρώπινες ας ξεκινήσει απο τα αυτονόητα δηλ την καθαριότητα .
  Ειδα πριν ενα μήνα βίντεο απο τη Πόλη και ντράπηκα για την εικόνα της Θεσ/νικης .
  Ας όψεται ο Μητσοτάκης που μας τον φόρτωσε .

  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου