ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Τζιτζικώστας δεν παραβρέθηκε στην επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας...

 


 


Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι οι πολιτικοί έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, και οι πολίτες δεν θέλουν ούτε να τους ακούν αλλά ούτε και να τους βλέπουν.

} Όταν η Κυβέρνηση δηλώνει ότι είναι μέρα, αμέσως εμφανίζεται η Αξιωματική Αντιπολίτευση και όχι μόνο για να πουν στους πολίτες, ότι είναι νύχτα απλά έχει… ολόγιωμο φεγγάρι.

 

} Και αν υποθέσουμε,  ότι οι πολίτες  έχουν βιώσει τον Τσίπρα ως Πρωθυπουργό και φυσικά δεν τον παίρνουν στα σοβαρά όσα λέει.

} Η Φώφη με τη φράντζα, τι ακριβώς θέλει και ποια είναι η πολιτική της θέση, γιατί αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, θα καταντήσει  πιο γραφική και από τον Βελόπουλο.

} Και στη περίπτωση αυτή είναι ανάγκη, τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που άλλα βρίσκονται στο ΚΙΝΑΛ και άλλα έμειναν εκτός πολιτικής, να δημιουργήσουν ένα σοβαρό κόμμα γιατί το έχει ανάγκη η Χώρα.

 

} Η Κυβέρνηση αποφάσισε να περάσει μια διάταξη όπου θα υποχρεώνει τους εκπαιδευτικούς να εμβολιαστούν, ώστε να προφυλάξουν τους μαθητές τους από την μετάδοση του Ιού.

} Και σε αυτή την περίπτωση ο Τσίπρας είναι αντίθετος, γιατί πιστεύει πως θα περιοριστούν οι ελευθερίες των εκπαιδευτικών, που κατά συντριπτική πλειοψηφία ανήκουν στον αριστερό χώρο.

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, με τον τρόπο που ο Τσίπρας Αντιπολιτεύεται την Κυβέρνηση Δεν θα φτάσει ποτέ στο ποθητό αποτέλεσμα, που είναι να πάρει την εξουσία στα χέρια του.

 

} Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, και το γιατί το έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές, ανεξάρτητα αν ο Αλέξης κάνει πως  δεν καταλαβαίνει.

 

} Από την εκδήλωση της 47ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας που προκάλεσε η… μοντέλα Σακελλαροπούλου που ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έκανε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαπιστώσαμε ότι δεν έδωσαν το παρών οι Περιφερειάρχες της Χώρας, και ειδικότερα ο Πρόεδρος της ΕΠΝΕ Απόστολος Τζιτζικώστας.

} Αν ο Απόστολος Τζιτζικώστας κλήθηκε αλλά δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, το αξίζουν πολλά μπράβο, γιατί τη γιορτή της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η Σακελλαροπούλου την μετέτρεψε εκδήλωση για τους αριστερούς συντρόφους της.

} Αν πάλι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος της ΕΠΝΕ, και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειαρχών της Ενωμένης Ευρώπης δεν κλήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε η κ. Σακελλαροπούλου θα πρέπει να ντρέπεται.

 

} Αυτό το καθεστώς, να χρίζονται Πρόεδροι της Δημοκρατίας Δικαστές, το ανακάλυψε πρώτα ο Ανδρέας Παπανδρέου με το Σαρτζετάκη, τον οποίο οι Αστυνομικοί τον φυλάνε ακόμη, όπως και όλη την οικογένειά του.

 

} Αρκετοί είναι  αυτοί που επιθυμούν να δημιουργηθεί το παλιό ΠΑΣΟΚ, και την ηγεσία να αναλάβει ένας από τους Βενιζέλο -Λοβέρδο.

} Τόσο η Φώφη όσο και το ΚΙΝΑΛ κούρασαν τους πολίτες, και δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.

Σχόλια

  1. Δεν θα ήταν καλύτερο να μάθούμε για ποιό λόγο δεν παρέστη ο Τζιτζι ?
    γιατί πρώτα μαθαίνουμε τον λόγο και έπειτα βάλλουμε μύδρους έναντίον της προέδρου .
    βέβαια σε πονάει πολύ που είναι αρειανάρα η πρόεδρος ,αλλά θα πρέπει να το έχεις συνηθίσει ....


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου